Friday, April 10, 2009

Qasrina @ Baby Cute Contest


QASRINA BATRISYIA

1. Add @ Link Mama_Aqish di blogroll/bloglist anda.
::done::
2. Anda diWajibkan untuk menjadi Follower Mama_Aqish
::done::
3. Gambar yang dihantar mestilah merupakan gambar Baby anda yang Latest sekali....
::done::
4. Sila hantar hanya sekeping gambar sahaja....
::done::
5. Sila nyatakan ape yang menarik tentang anak anda & mengapa dia layak menjadi pemenang baby cute contest???

Apa yang menarik tentang puteriku?ermmm lets check out..
1.Qasrina sgt menarik sbb dia tembam..hehehe pipi dia yg montel tu membuatkn setiap saat terasa seperti nk cium dia..muuuahhh mmmuuahh cyg anak mama.
2.Qasrina sgt 'good girl'. Dia susah nak menangis kecuali sakit sbb jatuh katil hahaha atau bila orang yg tk dikenali nk dukung dia.
3.Qasrina sgt menarik sbb dia tk suka susahkan mama dia sbb dia lebih suka bermanja dgn papanya..so dpt la mama berehat2 dengan senang hati hehehe
4.Qasrina sekarang semakin menarik sbb dah mula pandai ikut apa yg orang ckp(dalam bahasa dia la kan) dan paling menarik pandai buat macam2 memek muka untuk menghiburkan hati mama dan papa.
5.Qasrina juga menarik sbb kuat makan tk kirala apa makanan yg kita bagi.Dia memang suke kan makanan.hehehe
6.Last sekali Qasrina suke menarik surat khabar,tali handphone,tali psp dan segala2nya yang boleh ditarik oleh jemarinye yg tembam2 tuh..
7.Sekian.hehehe
&
Qasrina Batrisyia amat layak menjadi pemenang baby cute contest kerana...
dia lah baby yang paling cute dan paling montel dan paling menarik dan paling tertarik dan memiliki senyuman yang paling manis
diantara baby2 yang lain muahahaha
(terpaksa rela puji anak sendiri maaf ye mama2 semua)

6. Bila dah siap, tinggalkan komen di entri ini beserta dengan email address.
::done::

HEHEHE..THANKS TO MAMA_AQISH BUAT CONTEST NI..CARA TERBAIK UTK MEYATUPADUKAN MAMA2 BLOGGER..HAVE FUN..

3 comments:

e.l.i.s.s.m.i.e said...

wah..kalah laa nuha macam ni..hihihi..x leh lawan laa pipi tembam tu :D

miezaniera said...

keskeskes Nuha pn apa kurangnye tembam gak kan..tp tu la sume baby tembam2 comei2..peluang tipis kekeke tp tk menang pn tkpe saje suke2 jek..

tHrEE oF us said...

hihi.. tembamnye pipi..

good luck Qasrina!!

Sweet Family

Sweet Family
Blog Widget by LinkWithin
 

...::sweet mama::... Copyright 2009 Sweet Cupcake Designed by Ipietoon Blogger Template Image by Online Journal