Monday, February 28, 2011

Gambar2 harijadi papa

gambar2 semasa harijadi en suami yang ke **
pada 23 feb 2011 yang lepas
bertempat di kolej anggerik,uitm shah alam

besday boy bersama kek besday

acara suap kek

acara manja2..tgk tu Qasrina buat2 tk nmpak hehe

sesi berposing..

kiss papa

anak dan mama sama jer..huhuhu

happy family ;D

Sunday, February 27, 2011

kenapa mandi?

di suatu petang...

mama : jom tido..
syina : ha?
mama : eh silap..jom mandi la...kekeke
syina : nape mandi?
mama : sbb dh ptg...
syina : nape petang ?
mama : sbb....
syina : nape petang ma?
mama : sbb skit lagi nk malam...

Friday, February 25, 2011

Crystal HeartBeat dah sampai


ni la dia crystal photo
yg aku order dari heartbeat
ecelly dh lama sampai tapi lupe lak nk story
sgt comel Qasrina di dalam crystal tu hehehe

ada macam2 design lagi kalo korang nak
antaranya macam kt bawah ni..
tapi harga nya berbeza mengikut bentuk dan size

ni yg aku order price dia rm29 je..murah kan?

Crystal - Love Screen

Crystal - Love Screen

Crystal - Love Screen

dan baaaaaaanyak lagi..
nk tengok? click la banner kt bawah ni ek..tq tq


Penyanyi baru

video

ni kisah malam dinner aritu
si kecil ni memula takut2 nk p depan
sekali dah dpt mic tk mo lepas pulak
org sume dah duduk, dia buat show pulak kt depan tu...
pasni leh la masuk tom tom bak kan Qasrina kan..kekeke


ini pulak baju yg sepatutnya aku pakai pada malam dinner tu



tp bile tgk2 balik macam tk comei je
last minit salin pakai baju lain
tu la teringin nk pakai mcm org muda
tk sedar diri ni dh tak remaja lagi ;p
ade sape2 berminat tak nk baju ni?
leh bg separuh harga hehehe
percuma dgn tali pinggang sekali ;D




Thursday, February 24, 2011

Selamat Hari Jadi Sayang


Sebenarnya semalam 23 Feb 2011
merupakan birthday orang yang paling aku sayang
Happy besday to you my love
semoga dimurahkan rezeki dan tabah menghadapi liku2 hidup
dan semoga diberkati Allah di dunia dan Akhirat
dan semoga kasih sayang kita berkekalan ke akhir hayat...

birthday papa celebration 2009
bukit raja, klang

birthday papa celebration 2010
kolej anggerik, shah alam

Sejak bergelar isteri kepada en Shahrul Amin ini
rasenya tk pernah lagi aku miss celebrate besday dia
walaupun hanya kami bertiga
tapi yang penting besday boy happy dan sayang sama kami ;D

Dan semalam pun kami potong kek kat rumah je
masih lagi meraikannya bertiga (bile nk tmbh ahli ni?hehe)
dan macam biasa gmbr tk transfer lagi
Insyaallah malam nanti aku transfer ek

Dan lagi........
yang paling aku happy sebab..
semalam we ols kuar dating
lamanya tk dating berdua tau
pegi tgk wayang kt jusco hahaha
cite 'the mechanic'
(dia dh pesan awal2 tkmo cite cintancintun)
pas tgk wayang hubby teringin nk makan aiskrim pulak
then beli 1 share 2 orang..so sweet (sambil merah2 pipi ni)
then kol 5 terus p amik Qasrina kt umah pengasuh dia
for me, kenangan itu sangat lah manis
and thanks sayang coz sudi share ur special day with me ;p
i love u
i love u
i love u
and also thanks to my boss coz bg me half day semalam muahaha

Wednesday, February 23, 2011

Alien sesat di tingkat 5 PSMB?

di suatu petang
ketika tunggu lif untuk turun ke parking
kami dikejutkan dengan 2 ekor alien
yg terpacak di depan lif
katanya mereka tersesat
dan ingin pulang ke planet mereka
dan pintu utk mereka pulang ada di dalam lif tersebut
sambil menunggu lif yang kadang2 berhenti kadang2 tak tu
sempatlah kami mengambil gmbr mereka
.
.
.
.
.
.
.
anak allien

mak allien (pandai buat peace)



perasan tak?
kepala mereka sama (anak beranak la kata kan)
dan alien ni muslimah sbb berbaju kurung
sungguh ayu mereka kan...hehehe

Surah penghibur hati Nabi Muhammad s.a.w

Surah ini paling pendek, hanya mengandungi 3 ayat & diturunkan di
Makkah dan bermaksud sungai di syurga. Kolam sungai ini diperbuat
daripada batu permata nan indah dan cantik.

Rasanya lebih manis daripada madu, warnanya pula lebih putih daripada
susu dan lebih wangi daripada kasturi.

Surah ini disifatkan sebagai surah penghibur hati Nabi Muhammad
s.a.w.kerana diturunkan ketika baginda bersedih atas kematian 2 orang
yang dikasihi iaitu anak lelakinya Ibrahim dan bapa saudaranya Abu
Talib.

Pelbagai khasiat terkandung di dalam surah ini dan boleh kita amalkan:-

1) Baca surah ini ketika hujan dan berdoa, mudah-mudahan Allah
s.w.t.makbulkan doa kita .

2) Jika kita kehausan dan tiada air, bacalah surah ini dan gosok di
leher,Insya' allah hilang dahaga.

3) Jika sering sakit mata, seperti berair, gatal, bengkak, sapukan air
mawar yang sudah dibacakan surah ini sebanyak 10x pada mata.

4) Jika rumah dipercayai terkena sihir, baca surah ini 10x,
mudah-mudahan Allah s.w.t. bagi ilham pada kita dimana letaknya sihir
itu.

5) Jika membacanya 1,000x rezeki kita akan bertambah.

6) Jika rajin membacanya, hati kita akan menjadi lembut dan khusyuk
ketika menunaikan solat.

7) Jika orang teraniaya dan terpenjara membacanya sebanyak 71x, Allah
s.w.t. akan memberikan bantuan kepadanya kerana dia tidak bersalah
tetapi dizalimi.

Perkara yg baik kita amalkan selalu.

Isi surah

Surah Al-Kauthar

بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيم: Dengan nama Allah Yang Maha Pemurah lagi Maha Penyayang.

  1. إِنَّا أَعْطَيْنَاكَ الْكَوْثَرَ Sesungguhnya Kami telah mengurniakan kepadamu (wahai Muhammad) kebaikan yang banyak (di dunia dan di akhirat).
  2. فَصَلِّ لِرَبِّكَ وَانْحَرْ Oleh itu, kerjakanlah sembahyang kerana Tuhanmu semata-mata, dan sembelihlah korban (sebagai bersyukur).
  3. إِنَّ شَانِئَكَ هُوَ الأبْتَرُ Sesungguhnya orang yang bencikan engkau, Dia lah yang terputus (dari mendapat sebarang perkara yang diingininya).

Monday, February 21, 2011

20 KAREKTOR MANUSIA BERDASARKAN KENTUTNYA.

Just for fun..

1.Yang TIDAK JUJUR - Orang yang kentut lalu menyalahkan orang lain.

2.Yang BANGANG - Orang yang menahan kentutnya sampai berjam-jam.

3.Yang BERWAWASAN LUAS - Orang yang tahu bila harus kentut.

4.Yang SENGSARA - Orang yang ingin kentut tapi tidak boleh kentut.

5.Yang MISTERIUS - Orang yang kalau kentut, tidak diketahui ada orang lain

6.Yang GUGUP - Orang yang tiba-tiba menahan kentutnya bila tiba masa nak kentut.

7.Yang PERCAYA DIRI SENDIRI - Orang yang selalu mengira kalau kentutnya bau harum.

8.Yang SADIS - Orang yang kalau kentut di ranjang terus dikibaskan baunya ke ranjang orang lain.

9.Yang PEMALU - Orang yang kalau kentut tidak bunyi tapi lalu merasa malu sendiri.

10.Yang STRATEGIK - Orang yang menyembunyikan kentutnya dengan kertawa terbahak-bahak supaya tidak didengari orang lain.

11.Yang BODOH - Orang yang kalau habis kentut menghirup udara untuk menggantikan (angin) kentutnya yang keluar.

12.Yang PELIK - Orang yang kalau kentut di keluarkan sikit-sikit, sampai bunyi "pstt...pssttt..psssttt..."

13.Yang SOMBONG - Orang yang sering menghidu bau kentutnya sendiri

14.Yang RAMAH - Orang yang senang menghidu kentut orang lain.

15. Yang tidak senang BERGAUL - Orang yang kentut sembunyi.

16.Yang AKUATIK - Orang yang kentut di dalam air sampai bunyi "blekuthuk-blekuthuk"

17.Yang ATLETIK - Orang yang kentut sambil mengeluarkan tenaga dalam.

18.Yang JUJUR - Orang yang mengaku kalau habis kentut

19.Yang PINTAR - Orang yg boleh menandai/mengenali bau kentut org lain.

20. Yang MALANG - Orang yang nak kentut tapi terkeluar taik....

kredit to : tekateki

mata berkedip-kedip..sbb jumpa ally iskandar ke?



Sejak last week
mata belah kanan aku ni asyik berkedip je
sampai kadang2 nk brcakap ngn org terpaksa pegang kelopak mata
sebab rasa mcm org nmpak je mata ni berkedip2 ni
tapi asbend cakap tak nampak pun
tapi perasaan aku tetap rasa macam org nampak
sgt tk selesa rasenya..rimas pn ada kalo dh selalu sgt
kalo tk salah org tua2 cakap kalo mata kanan berkedip2 maknanya nk tgk orang jauh
tapi kalo mata kiri, maknanya nak menangis..betul ke?

tapi ni dh lebih seminggu mata kanan aku berkedip
ingatkan kot sbb nk jumpa ally iskandar tv3 tu
tapi aritu dh jumpa dia tp still berkedip2 lagi hari ni..
maknanya bukan nk jumpa dia la
sorry ye ally..not u hahaha but u mmg cute..comei je..untung u dh bertunang
kalo tk berebut2 pelajar kolej anggerik nk mencuba nasib hahaha
n nasib baik la ppp kolej anggerik tu dh berpunya..kalo tak..tak tau la
ok stop..dah lari tajuk...

sape pernah alami macam aku ni
ade tk tips or petua cane tknk bagi ianya berkedip2 lagi
tolong lah bgtau saya ye.. terima kasih


Friday, February 18, 2011

Pernah tak korang rasa...

nak berjauhan dengan si dia buat seketika
mungkin sehari, seminggu atau sebulan?
dulu2 masa bercinta..tak jumpa seminggu pun rase macam setahun lamanya
tapi bila dak duduk serumah, hari2 jumpa
dah lupa macamana rasa rindu yang membara tuh
balik keje masing2 penat, tgk tv, ngadap leptop, tido
sok pagi bangun p kerja pulak...n kitaran pun berputar
kadang2 teringin nak merasai rasa rindu masa bercintan cintun dulu
tapi macamana? takkan nk suh en suami jangan balik rumah pulak?
hahaha kerja gilo tuh..
buatnye dia p tmpt lain? merindu tanpa kata la jawabnye..
hehehe tu la manusia ni kan..yg duduk dekat nk berjauhan..
yg berjauhan tu sah sah la nk duduk sekali pulak..hmmmm
macam2 ragam kita ni kan :p




Baju dinner saya

Ahad ni Insyaallah budak2 kolej aku
akan anjurkan majlis makan malam
sempena macam2 la diorang nk buat kan
so aku dh buat preparation awal
sebab tema majlis tu glamorous..
maka aku pn telah mncari pakaian yg glemer2 gitu
dgn tema hitam putih ;D


ni baju yg aku akan pakai malam tu ;D

tas tangan ;D


and kasut pulak camni ;D


agak2 cukup glemer tak?
agak2 en suami lepaskan aku pergi tak dgn pakaian begitu?
huhuhu


nota hindi : berjaya rembat sehelai baju kt jusco tghari tadi.
harap2 boleh la pakai g dinner nanti hehehe


berminat nk beli domain sendiri ? click here

Thursday, February 17, 2011

Pertama kali dia TAK menangis


gmbr diatas : taman kt depan umh tok kt kg


tak pernah lagi dia tak menangis bila ajak balik main dari taman
tapi petang ahad lepas
kami bawa dia p main kt taman kt sec 7 tuh
sejam dia main kat situ
bila dah pukul 7 kami pn ajak la dia balik
kebetulan hujan pn dah mula turun
papa dia pn dh ready nak dukung dia mcm biasa
tapi tak kusangka
dia tenang je masa kami ajak balik
elok je jalan tanpa meraung2 nak main lagi
adakah sebab dia dah penat main
atau dia trlalu seronok sebab jumpa ramai kawan baru
hehehe ataupun sebab dia dh besar
otak dah byk brsambung kot hehehe

kalo macam ni selalu
boleh la mama dan papa bw Qasrina g taman selalu
tkde la malu kt orang..tiap kali balik nk nangis
membuatkan kitorang jd fobia nk bw dia p taman huhuhu
anak korang pulak macamana? ;D

Wednesday, February 16, 2011

inginkan domain sendiri?


leh tinggalkan komen di entry ini
atau emailkan kepada
mieza.niera@gmail.com
kalau berminat yer ;D
terima kasih ;D

orang gila di IKEA

punye lama berangan nk g ikea
akhirnye trcapai gak hajat aku
walaupn belum gaji
tapi
disebabkan keinginan yg sgt tinggi
utk melihat mcmana rupa ikea tu
ku gagahkan jua mental dan fizikal utk ke sana
bersama teman2 seperjuangan hehehe

sampai sana tetiba nampak ada org gila
bukan 1 malah 2 dan 3 orang
memang menakutkan
tp jgn risau sbb org gile ni tk kaco org
diorang ni gile bile tgk benda2 yg nk beli tapi tkde duit
kekekeke kalo ade duit rasenya tkde la gile sgt hahaha

takpe2..pasni dh tau dah nk beli apa
leh la bw duit secukupnye
barang2 yg aku idamkan utk rumah baru pn sume ade kt situ
tinggal nk angkut bw balik jer
gila2 pun abis gak la dkt rm100
tk sabar nk deco umah baru i ;p
nnti dh deco, i tempek kt sini yer
haaa suke tak suke tak (sila baca versi eric leong yer) ;p


Tuesday, February 15, 2011

Kasut Futsal kot

alkisahnye time aku berkawad ari tu
rupanya kasut aku tu dah reput menanti hancur
(ade ke peribahasa ni?kekeke)
pasal lama sgt dh tak pakai
aku pn tk ingt bile last aku pakai kasut tu ;p
tp sbb dah tkde pilihan, pakai jugak la kan
esoknye ku khabarkan perihal kasut itu kepada en suami
dgn nada yg agak manja ;p
lagipn tk lama lagi aku nk main futsal pulak
jadi tkkan nk pakai kasut reput tu lagi kan
malu la i..hehehe
dan hasilnye...


sibuk je dia nak pakai hehehe


rembat kt kedai al-ikhsan dalam plaza alam sntral tu
model baru kata budak kedai tu
so dia tk bagi less ;(
nnti mak dia marah kot..hehe


nota nike : thanks syg belikan kasut sukan yg baru...
mesti menang punye main pakai kasut ni ;D
doakan kami yg tk pernah main ni yer ;D

Monday, February 14, 2011

Lawak ke ?



di suatu malam ketika sedang menonton tv:

adegan di tv adalah 2 org pelakon sedang brcakap.
Qasrina : mama, nape cakap?
mama : saje la cakap.. (jawapan kurang bijak ok)
Qasrina : nape cakap?
mama : cakap la..dh org tanya.
Qasrina : nape tanya?
mama : sebab tak tau..tanya la.
Qasrina : nape tak tau?
mama : sbb bukan semua benda kt dunia ni orang tau..ada benda yg org tak tau, org tanya la..
Qasrina : ......
mama : (fuh lega.hehehe)



di suatu malam yg lain pulak :

Qasrina : mama, tulis (lukis sebenarnye ye) helikopter
mama : ok..meh sini mama lukis
Qasrina : mama, ni apa?
mama : ni kipas dia
Qasrina : mama, bagi pusing..
mama : mana boleh pusing..ni lukisan je..
Qasrina : mama pusing la...pusing kipas...
mama : tak boleh...
Qasrina : sambil meraung guling2..nk pusing kipas..nk pusing kipas...
mama : arghh..stressss!!

Go health Go Wet

date : 12 feb 2011 | 8.30am
lokasi : dataran kolej anggerik
acara : senamrobik dan kitar semula

layan gmbr je la ek..

Qasrina cuba memahami apa yg kakak tu cuba sampaikan hehehe

1 2 3 4..4 lagi...

apatah nama game ni..biawak dan buaya kot...
korang penah main ke? aku pn tk pernah hehehe

Qasrina dh penat..

perbarisan perasmian sukol 2011..we all dpt no 3!!


Tarikh : 11 feb 2011 : 8.00 pm
lokasi : Stadium UiTM Shah Alam
program : Perasmian Sukol(Sukan antara kolej) 2011

awal pagi dah dpt msg dr ketua ppp
inform dat all ppp kene hadir majlis perasmian sukol 2011
dgn memakai track n baju yg diberi ptg sebelum malam tu
aku pn tanpa byk tanya pakai je la baju yg diberi tu
size L you...belasah la bukan org perasan pn malam kan
sekali sampai stadium rupa2nye kene masuk baris sekali
jadi pegawai pengiring kontijen kolej anggerik
lama gile aku tk buat aktiviti sukan mcm ni
rase mcm zaman sekolah2 je..seronok ;D
bile dh pakaian pn sama mcm student2 kolej
mula la kedengaran dialog2 sprti :
"sambil org tepuk belakang, sy tk dapat...eh sory2 puan bai..sy ingt jpk td.."
"sambil amik barang yg aku pegang tanpa melihat wajahku, eh aku amik 1 yer..eh eh sory maaf puan..tk perasan"
dan macam2 lagi la hehehe
(m, jgn jeles yer..kekeke)
ternyata aku masih muda kan kan kan muahahaha
apapun keletihan brdiri 2 jam atas padang tu
berbaloi dgn pengumuman kolej anggerik sbg tmpt ke 3
sgt brpuashati bg kolej yg kecik mcm kami
dapat tewaskan kolej2 besar yg lain
congrats to ols peserta
dgn prsembahan yg kreatif dan brtenaga
mmg gergeous lah korang!!
jom layan gmbr2 dari lensa kamera jpk anggerik


belon besar sukol 2011

pengetua kolej bersama maskot dan ahli kontijen yg lain

jpk anggerik

ppp anggerik aka miezaniera ;D

lambang kemenangan ;D

Sunday, February 13, 2011

Pemain bola sepak kebangsaan Dapat 50k seorang

Bagaikan durian runtuh
dah la dapat tanah, dapat nama
dan kini dapat pulak insentif kemenangan rm 50k setiap seorang
wah wah wah...kalo la aku dpt duit byk camtu
tau la apa aku nk buat hehehe
or kalo la suami aku dpt duit camtu
tau la cane aku nak pau duit dia kekeke
betapa besarnye jasa diorang pada negara kan
berbanding dgn kakitangan kerajaan mcm kite ni kan
apalah sgt jasa kite pada negara
hinggakan nk dpt bonus setahun sekali pn susah
betui tak kawan2?
takde ke pasukan bole sepak pompuan
jom kite main bola sepak la pulak
nak tk kawan2....

Oh..Tidak!!!!

NO..No..NO...
dah byk hari blog aku tk brupdate!!
macamana nih?
sgt byk story nk share ngn kawan2 sume
tapi masa begitu mencemburui daku
dgn conference academicnye (tanduk 2 di atas)
dgn sukol nye (2 jam brdiri atas padang..jgn tk prcaya..huhu)
dgn senam robiknye
dgn penasihat programmnye
akhinye bloggernye trpinggir sbntr
hopefully next week sempat la aku Qado sume story mory mggu ni ek..

Wednesday, February 9, 2011

si comot

masih lagi kisah di masa cuti CNY
petang ahad kami ke kantin sekolah
tujuan saje la nk p sembang2 ngn mak abah
sbb esoknye dh nk balik shah alam
mcm biasa tokwan akan jadi pelayan setia Qasrina
ptg tu sahaja Qasrina boleh habiskan 2 jenis aiskrim
tokwan..tokwan..tu belum yg mama dan papa makan lagi
hehehe mulut je cakap
"ish..tk payah la abah..byk dh makan"
tp last2 amik gak aiskrim yg tokwan dah kuarkan tu
kalo tak kang cair pulak kalo tk makan kan kan kekeke

Qasrina dan aiskrim

si tembam yg comot ;p

ni mama si comot ;D
1st time nk try pakai tudung mcm org dok pakai skrg ni
ok ke?
ok ke tak aku dah ada 2 lai tudung mcm ni
hehehe ;D

Tuesday, February 8, 2011

satu selepas tujuh


satu hari bekerja
selepas 7 hari bercuti
of course mood brcuti sedang memonopoli jiwa dan raga
sedangkan kerja tak kenal erti cuti
ade tk sape2 nk tlg me siapkan keje yg menimbun ni

**************************************

my princess Qasrina sgt happy bila balik kampung
hari2 ajak balik kampung
kesian pn ada sbb kt rumah ni hanya mama dan papa dia je la kawan dia
tp kt kg ramai sepupu yg umur lebih kurang dia
mula la rasa nk p jumpa encik A spy cepatkan prtukaran aku ke perak
rumah baru pun sedang di'operate' dapurnye
tk sabar nk tggu hasilnye
nnti leh tunjuk kt korang dapur baru kami hehehe
untuk rujukan ye bukan utk 'lagak'kan ;p

Monday, February 7, 2011

gear box or clash problem?


kononnya arini nk masuk ofis lewat skit
pukul 8 lebih brtolak dari batu gajah
kol 11.30 selamat sampai shah alam
masa kat guthri hiway dah rase mcm gear problem
nk masuk gear macam trsekat2...
tapi still boleh jalan lagi
tetiba sampai kt trafic ligth kt stadium tu tkleh nk masuk gear 1
kete kt belakang dh brderet
terus bg emegency light
tk smpi 2 minit, seb baik leh masuk gear
terus jalan smpi la ke rumah
dah mcm tu keadaannye tk sanggup nk bw kete p opis
kang tetiba jam tgh jalan sape nk tolong
pas angkut barang masuk umah kerajaan tu
terus p bengkel kt pdg jawa
sekali tutup da!!!
mereka masih beraya lagi
aiya..myk lama cuti wooo
waa manyak susah hati...
camno nk p opis esok nih....??

Saturday, February 5, 2011

Kenapa bebudak2 suke pergi tesco?


pergi tesco semata2 nak main kuda pusing!
sekali pusing rm2
korang bayangkan kalo 1o kali pusing
rm2 x 10 = rm20
tu kalo sehari
kalo seminggu sekali?
rm20 * 4 = rm80/months
lepas beli susu dan pampers tu tau..
aku rasa zaman aku kecik2 dulu tkde menatang camni
dlm supermarket or amporium..
tp skrg bukan sekadar kuda,siap ada 1 ruang utk prmainan
betapa budak2 skrg mewah game
p la ke mana shj..mesti ada ruang utk mereka bermain
rase2 leh kaya kan kilang yg buat game tu
bape juta kanak2 dlm malaysia ni?
huh pokcik kayo..

ni lah ketua nya...

gelak besar budak kecik tu..baru setahun lebih tp berani..
hasil didikan kakak dia yg bj purple tu huhuhu


Qasrina pulak trlepas 2 round sbb nangis takut
kemudian dia motivasikan diri dia sndiri
bila nmpk 2 org sepupu dia gelak sakan atas kuda tu
dia ckp kt diri dia mcm ni
"jangan takut..gelak jer.."
round ke-3,baru la dia naik
sambil ckp ayat tu brulang kali
dan seterusnya hinggalah round yg tk trkira lagi
sampailah akhirnye dia menangis
sebabbbbb....
sebab tknk turun laaa..apalagi...adey...penin2...



Gambar di marina waterpark..






baiduri n family

papa n daughter

tk tau la she is crying or laughing

my brother and his son

di bawah titisan cendawan hehe


paksu yg poyo!

Qasrina nk 'tolong' adik adam..;p

memula takut lelama tknk berenti...huh nape bebudak mcm tu ek?


keriangan trpancar di setiap wajah comel mereka ;D

papa dah penat!!

me bersedia untuk mmbuat terjunan maut yeehaaaa
best woooo!!!

kawan2, bile kite nk p terjun nih...

mak lang : sorry,no picture of u..i'm sure u know y..;D
tok n wan : no pic of u also...bcoz tok n wan tk masuk air..sesi brgambar hny dlm air sahaja
hahaha jgn maree...



Sweet Family

Sweet Family
Blog Widget by LinkWithin
 

...::sweet mama::... Copyright 2009 Sweet Cupcake Designed by Ipietoon Blogger Template Image by Online Journal