Sunday, December 20, 2009

Cowboy Town Melaka


Last week pun Selangor cuti 3 hari

Kebetulan ada orang sudi taja penginapan kami

di A'farmosa Resort, maka bertolak lah kami ke Melaka pada ptg sabtu tuh..

menyertai mak abah n bedah's family

sampai pn dah maghrib, so tkde aktviti sgt..

kitorang cuma g cowboy town je..

mulanya mak n abah tk mo masuk

tp dsbb kan ade sorang brother ni bg 2 tiket free sbb kwn dia tk jd masuk

so just beli 1 tiket je lg coz abah mmg tk mo masuk.. tk larat kata abah



6 comments:

miloicekaw1119 said...

cantik tempt2nyerla...

Nana said...

wah happening nye tmpt ni.tingin nk g sini blom penah sampai lagi

eT said...

nk try p gak la 1day..hehe

miezaniera said...

hehe p p,jgn tak p..memula masuk ingtkan tkde apa yg menarik..cam tkde org pun, rupa2nya sume org tgh meriah tgk show kt dalam..;D

qaisarahanina said...

idak ler nak wish thank you..lain kali kamu lak sponsor family days... ok bedah aka tembam perut bulat tak pakai koset...

miezaniera said...

huhuhu eh bukan dh wish live ke..k la nnti aku buat special entry utk wish thank you kt ko ek..hehe

Sweet Family

Sweet Family
Blog Widget by LinkWithin
 

...::sweet mama::... Copyright 2009 Sweet Cupcake Designed by Ipietoon Blogger Template Image by Online Journal