Monday, February 16, 2009

Baby girl lagi...

Hampir terlupa aku
dis is my new anak sedara
Jumaat lepas 13 Feb 2009
kakak aku a.k.a bedah
telah selamat melahirkan new baby girl
seberat 3.1kg @private hosp,kluang(lupe la nama hosp.nye)
(ceh kata nk bersalin kt gov,ckp tk serupa bikin da..
hehehe bukannye dia baca blog aku ni pun)



pipinye tembam cam pipi qasrina
tu la asyik kata anak aku tembam je
pasni aku lak panggil anak dia tembam
hehehe

menjadikan total cucu mak aku = 3 org perempuan huhuhu
ni yg membuatkan perasaanku seperti nk tambah lagi
lambatnye rase nk tggu qasrina besar hehehe
sabar sabar sabar sabar....
namanye?
hmm ade 2 nama yg kakak aku tgh timbang2 lagi
yang pasti not start with Q.
nnti kalo de de nama,aku bgtau ek..
pasni bertambah la keje aku
mesti dia sibuk nk suh aku buat gmbar anak dia
hehehe anyway congrats to my sis
semoga Allah memudahkan segalanya
Amin YaRabbal Alamin..

3 comments:

Sarah Syazwani said...

tahniah to bedah....suhla dia bc blog bai nih..for sure dia suh bai wtkan blog tuk dia lak..hehehe

eT said...

hehe..a'ah la..
tembam cam qasrina..tomeyyy

e.l.i.s.s.m.i.e said...

alahai..tembamnya...qasrina lagi tembam kan...kan?

Sweet Family

Sweet Family
Blog Widget by LinkWithin
 

...::sweet mama::... Copyright 2009 Sweet Cupcake Designed by Ipietoon Blogger Template Image by Online Journal