Thursday, October 22, 2009

ONLINE CONTEST~SENYUMAN CERIA SI COMEL.

smileykidz photography
15th Oktober 2009 - 31 Oktober 2009 jam 11.59mlm.

welcome welcome..
1 lagi contest yg aku tk dapat menahan diri drpd menjoinkan diri
dis contest di anjurkan oleh
smileykidz photography
iaitu blog yg menawarkan khidmat photography
specially for kids,family n frenzz.

cara2 penyertaan very the easy..

  • Jadi Follower SMILEYKIDZ dan Add SMILEYKIDZ di dalam bloglist anda
  • Letak banner contest ini di sidebar blog anda dengan link ke entri ini
  • Buat entri mengenai Online Contest ~ Senyuman Ceria Si Comel ini di dalam blog anda
  • Kemudian, upload gambar si comel di dalam entry tersebut dengan senyuman yang paling ceria/happy/sweet. TETAPI hanya SATU (1) gambar terbaik akan di nilai.
  • Jangan lupa nyatakan nama si comel dan umurnya.
  • Dalam entri tersebut pastikan anda mention dan link ke SMILEYKIDZ .
  • AMARAN: no link back will be disqualified
  • Bila anda dah puas hati dengan entry tu, TINGGALKAN komen dan LINK entry tersebut di dalam ruang komen entry online contest ini.
  • Tetapi sebelum itu..sila baca syarat2 penyertaan di sini:
hehe senangkan..jom layan gambar senyuman si comel ku..;
Nama : Qasrina Batrisyia Binti Shahrul Amin
Umur : 1 tahun 3 bulan sudah..






hai mr. smileykidz photography
cukup ceria tak senyuman2 saya di atas?
semoga berjaya menawan hati juri hehe ;D

terima kasih..;D




1 comments:

~nannoor said...

Salam ziarah dari SMILEYKIDZ.

Terima kasih kerana menyertai ONLINE CONTEST~SENYUMAN CERIA SI COMEL.

Entry anda telah di review.

Good Luck!! :)

~nannoor
SMILEYKIDZ Photography

p/s: Tapi x cukup syarat ni, SMILEYKIDZ xde pun dalam bloglist.

Sweet Family

Sweet Family
Blog Widget by LinkWithin
 

...::sweet mama::... Copyright 2009 Sweet Cupcake Designed by Ipietoon Blogger Template Image by Online Journal