Thursday, October 1, 2009

Miela77 Aksi Di Aidilfitri Contest..

Miela77 Aksi Di Aidilfitri Contest..

syarat2 penyertaan, click sini


tah kenapa aku sangat suke gambar ini
nampak macam happy sangat mak dan abah
sesi bermaafaan di Aidilfitri memang acara wajib family kami
selalu org bermaafan meleleh2 ayaq mata
tapi kali ni memasing happy je hehe

hope cik miela terpikat jua hehehe

Sedikit info yg aku tau tentang
Product Anti-Virus Bio-Tech Herbal

boleh melegakan pelbagai jenis penyakit
serta mencegah H1N1
selain untuk melegakan selsema, batuk, sakit tekak
melegakan demam panas, melecur
dan macam2 lagi jenis penyakit
dengan cara penggunaan yang sgt mudah
dan sudah terjamin keberkesananya..

nak tau lebih lanjut atau nak order produk ni,
leh jenguk kat sini
harganya pun murah dn berpatutan
kalau sesapa nk cari duit lebih
boleh jadi ejen dgn menghubungi Miela.77@gmail.com



ok lah sekian utk contest kali ini
semoga cik puan juri beri markah lebih utk karangan ini
hehe terima kasih
selamat hari raya...


4 comments:

Mama_Aqish said...

nampak romantik gambar ni....good luck

miela77 said...

Salam...dah review tau..semua ok..wah romantiknya...

meh double peluang untuk memenangi hadiah dengan setiap pembelian UK Antivirus di blog daku..

Mrs. Asida said...

gud luck!!

denaihati said...

Saja nak info ada hadiah tambahan untuk contest weblog popular 1Malaysia. Contest akan tamat pada 31/10/09. Jangan lupa check ranking anda di google.com.my kerana mungkin anda adalah pemenangnya dan juga tambahkan denaihati ke bloglist anda untuk update terkini contest. tq

Sweet Family

Sweet Family
Blog Widget by LinkWithin
 

...::sweet mama::... Copyright 2009 Sweet Cupcake Designed by Ipietoon Blogger Template Image by Online Journal