Wednesday, November 11, 2009

All about new..


Assalamualaikum..

Kawan2..hari ni dan semalam dan kelmarin dan minggu lepas lagi

saya dh mula bermastautin di pejabat baru..pejabat lama tapi penghuni je baru

penghuni lama yang dapat pejabat baru..saya dan kawan2 sepejabat saya dapat pejabat lama je..

Aiman tak kisah..

Pastu saya sekarang sedang menaip menggunakan keyboard baru..maknanya apa?

Maknanya setelah 4 tahun saya punch card di sini, akhirnya baru la saya dapat pc baru..

Alhamdulillah...walaupun pc lama masih elok tapi saya nak juga pc baru sebab saya suke benda2 baru hehehe

Lagi 1, sebelum saya datang ke ofis baru pada hari ini dan semalam, saya menggunakan makeup baru yg dihadiahkan oleh en. Shahrul Amin kepada saya kerana saya telah merajuk.

hehehe..sebab makeup saya yg lama telah dihancurkan oleh anak saya iaitu Qasrina Batrisyia bt Shahrul Amin yang juga merupakan anak suami saya hehehe..

Sekian berita utk ari ini..Ops sebelum tu kawan2, sekiranya tidak mahu meninggalkan komen pun tidak mengapa..Aiman tidak kisah tetapi sudi2 kan lah mengklick iklan nufnang di blog saya sekiranya ada ye..

Terima kasih..;D

Jumpa Lagi..;D





2 comments:

eT said...

hhehe...padan la berseri2...pakai makeup baru rupenyer...:p

Ena said...

Make up baru? besh nyer ader org nak beli kann.. sy nyer pun nak kene beli gak bukan sbb dah abis.. tp nak tambah color len puloks tp x tau bile nak dpt..huhuhu...

Sweet Family

Sweet Family
Blog Widget by LinkWithin
 

...::sweet mama::... Copyright 2009 Sweet Cupcake Designed by Ipietoon Blogger Template Image by Online Journal