Thursday, November 26, 2009

Selamat menyambut AidilAdha

Assalamualaikum..
Dah lama rasanya blog aku ni tk berupdate
Sejak berukband celcom aku ade problem (rasenya modem dah rosak..memang betul2 teruk berukband tu)
ditambah dengan kerja kt opis yang tk mengizinkan langsung aku mengadap blog
(kene ngadap muka bos jer..ampun yer bos huhuhu)
dicampur lagi dengan cpu aku yg kene antar service kat bengkel
akhirnye..di kala bos2 sedang g meeting
sambil aku me'running' proses cgpa bebudak ni
berjaya jugak aku menembusi page login blogspot ini
aku tak tau nk start dari mana sbb tetiba macam byk pulak cite aku
tapi memandangkan esok nak raya so aku ucapkan selamat
menunaikan ibadah haji kepada semua umat Islam yg sedang berada di Tanah Suci Mekah
dan kepada yang berada di Malaysia, selamat melakukan ibadah korban
dan selamat makan daging korban dan selamat pulang ke kampung
dan selamat kembali ke tempat asal...



2 comments:

Ena said...

Salam Aidil Adha buat mieazaniera & fmly..

eT said...

selamat hari raya...balik bawa daging raya ekh..

Sweet Family

Sweet Family
Blog Widget by LinkWithin
 

...::sweet mama::... Copyright 2009 Sweet Cupcake Designed by Ipietoon Blogger Template Image by Online Journal