Monday, August 10, 2009

budak gemuk kena buli dengan budak kurus

kejadian ni berlaku pada hari khamis yg lalu
bertarikh 6th Aug 2009
bertempat di rumah ppp blok AB Kolej Anggerik,
Uitm Shah Alam...
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:

watak utama : Qasrina Batrisyia sebagai budak gemuk
dan kakak sepupunya Qaisarah Insyirah sebagai budak kurus

dan pengadilnya : Adik Rasyiqah Hanina

minum susu dulu sebelum berlawan..
time ni baik je leh kongsi bantal lagi..

si kurus tgh pk nk guna strategi apa nk buli si gemuk

aik..ni apa kes pengadil pulak yg buli si gemuk nih..
tk aci nih berat sebelah..huhuhu
tgk tu siannye anak aku hehehe

harap maaf kejadian berlaku terlalu pantas..
tk sempat wartawan nk amik adegan buli membuli tu
mentang2 la si gemuk ni penakut orangnye
plus kaki pn tak kukuh lagi
ye la baru belajar jalan la katakan
si kurus ni apalagi..
kejap2 dia lalu, dia tolak
pastu kang dia dtg dekat, dia tolak lagi
pastu dia gelak2..hmmm seb la ko kecik lagi syira oi
n naseb la ko ni anak sedara aku
kalo tk,dh lama aku tolak ko balik tau huh

padahal masa si gemuk tu baby dulu
ko la yg asyik nak sayang je dia
sampai kaki dia pun ko nk cium
tunggulah si gemuk ni jadi kuat nanti
abislah ko kene belasah ngn dia muahaha



imbas skit kenangan manis korang berdua ;D

sekian berita jam 10..;D

7 comments:

e.l.i.s.s.m.i.e said...

masa tu kecik lagik dier tak berani nak buli..hahahaha

mama uzma said...

comey je tgk dorang nih...

** Perfect Love ** said...

macam kembar pun ade..
sama2 je keletahnya.. hehe

miezaniera said...

eliss : ye la eliss, mgkn juga dia tk smpai hati nak buli baby kan kan ;D

mama_uzma : comey ke? hik hik..tp mmg best tgk gelagat budak2..gelihati je..

perfectLove : masa diorang kecik2 dulu mmg macam kembar, tp skrg..macam ayamn ngn kucing hehe

Yan said...

ekekekek... qispun dulu ngan pakcik dia.. coz ms tu dia besar.. dia buli pakcik dia..
skang pakcik dia dah besar.. pakcik dia lak buli dia

aizuemi said...

ape kes buli2 nih. nk kn bw g jmp cikgu displin ni~

qaisarahanina said...

hahha padan muka budak tembam@gemuk.kena buli ngan kakak syira yg comel n kurus mcm ibunya yg cun.biasalah tu bkn nak buli gurauan mesra sepupu arr katakan.nina kecil lagi tak leh nak join sgt kak syira n kak rina.hehehheh

Sweet Family

Sweet Family
Blog Widget by LinkWithin
 

...::sweet mama::... Copyright 2009 Sweet Cupcake Designed by Ipietoon Blogger Template Image by Online Journal