Thursday, August 20, 2009

Yatie Chomeyl's giveaway - Kisses of Love

http://yatiechomeyl.blogspot.com/

welcome back to Malaysia mrs yatiechomeyl ;D

Hahaha nampaknye hati ku masih belum puas
mengejoinkan diri dengan contest2 yang ada
semangat contest tetiba menjelma bagai tak mau pergi lagi
ngeh ngeh ngeh meh la layan ye kawan2..

contest ni lain dari yang lain
its about kiss kiss..mmuuahh mmuuahh ;D
so cari punya cari punya cari..
akhirnya gambar ini menjadi taruhanku..
.
.
.
.
.
.


selalu kiss2 ni melibatkan 2 individu je kan
tapi gambar ni mmg sgt special sebab ade 3 watak hehe
gambar ni di ambil masa Qasrina baru nak belajar meniarap
baby lagi masa tu hehe
dan ni la satu2 nye gambar kami bertiga beraksi macam ni
so harap pihak en. Juri terpikat dgn gambar ini hehe ;D

ok kawan2..
sesapa nk join leh terjah ke sini ye..

http://yatiechomeyl.blogspot.com/

This giveaway is open to Malaysia residents only and runs from now until 3 p.m (GMT +8:00); August 28, 2009.

sekian..wassalam..;D




7 comments:

yatie chomeyl said...

salam kenal...dengan pantasnya telah di terjah hehhe..good luck :)

miezaniera said...

hehe cepatnye..tq so much ;D

e.l.i.s.s.m.i.e said...

ko dah gila kentang masuk contest..aku dah pening dah..x mo masuk contest dah..huhuhu

ZzamzZ said...

lain mcm je 2dung ko ni bai..br pas tempek ekh..keskeskes

miezaniera said...

kentang bukan sebarang kentang eliss,ni kentang lenyek kfc large size muahaha..

ehh mana zam tau nih hehe ajaib tol ;D

ZzamzZ said...

haha..bai x trim bebetui tu nampak sgt terkeluar² 2dung tu..mesti la org tau

en_me said...

terjah ghiteww.. good luck

Sweet Family

Sweet Family
Blog Widget by LinkWithin
 

...::sweet mama::... Copyright 2009 Sweet Cupcake Designed by Ipietoon Blogger Template Image by Online Journal