Wednesday, December 22, 2010

Dapur tanpa sempadan


Alhamdulillah, rumah kami dh brtambah 1 benda lagi hehehe
weekend baru ni kebetulan balik kg melawat mak mertuaku di hospital,
boleh la tgk sekali dapur yg tanpa sempadan ni...

sbb apa tnpa sempadan, sbb baru siap top nye aje
kabinet nye tak buat lagi...bile nk buat?
tggu la kot2 duit jatuh dr langit..kekeke
taknk cite panjang...jom layan gambar...

"aku dh beli dapur cantik ni, harap2 pasni bini aku rajin la masak"

test air dia manis ke tak hehehe

sayang pulak nk masak..takut kotor muahahaha

lopong je bawahnye...bile la nk brtukar jd macam kt bwh ni?
:
:
:
:

gmbr dr google..

*************************************


Alhamdulillah, Qasrina dh sembuh dr demam panas
5 hari dia demam...sgt2 menduga kesabaran dan keimanan
dah lama rasanye dia tk demam teruk macam ni
sedih tgk dia tido jer...tkde semangat
semalam bgn tido je..dia dh ajak main..
maknanya dah sihat la tu..syukur..
thanks pd semua yg mendoakan kesihatan Qasrina
hanya Allah bisa membalas jasa kawan2 semua...;D


11 comments:

iera said...

Alhmdulillah qas dah makin sembuh..nnti jgn lupe buat mkn2 ye kak bai..hehehe..dapur dah cantik tu..hehhe

mamasue said...

luasnyaa mata memandang dapur tu...pjg betul...mmg blh guling2...

azieda razak said...

alhamdulilah... da sembuh da dia..

miezaniera said...

iera : hehe tq iera..Insyaallah..

mamasue : tu la, nk buat sekerat, cm pendek sgt, dh panjang, pnjg sgt pulak..hehe

azie : Alhamdulillah..

eT said...

Alhamdulillah bambam dah sihat...
pasni leh banje untie makan kentang goreng ngan goreng pisang lg kan2...

dapur tuh jampi2 sket la bg siap..hehe

e.l.i.s.s.m.i.e said...

bila laa aku nak ada dapur sendiri jugak ni.hehehe

demam ker,alahai siannya..hrp sihat2 selalu yer qasrina :)

Atia Adina said...

demam?ala...siannya dia....syukur dah sihat....

miezaniera said...

et : Alhamdulillah..Insyaallah ada rezeki lebih, pokok pisang pn leh banje hehe

elis : bak kata et, jampi2 skit bg dpt dapur sndiri hehe..tq..

ad : cian kt mama dia jugak hehe syukur sgt2..

Sarah Syazwani said...

lehla wat open house selalu...dapur kan panjang dah tu..hehe

Be Simple Beb(BSB) - threeQ said...

Salam, alhamdullilah qistina dah kembali sihat.

miezaniera said...

sarah : open house ek? pastu dok bersila atas dapur ramai2 kan...

bsb : Salam..Alhamdulillah...

Sweet Family

Sweet Family
Blog Widget by LinkWithin
 

...::sweet mama::... Copyright 2009 Sweet Cupcake Designed by Ipietoon Blogger Template Image by Online Journal