Monday, December 20, 2010

Hanis Zalikha..korang kenal ke?


gmbr from blog beliau..

aku tak kenal tapi mungkin dia kenal aku...
muahahaha sila jgn percaya yer...
nama hanis zalikha tersenarai dalam top 10 carian di google
mengalahkan Dato Siti Nurhaliza
sekaligus melayakkan mukanya terpampang
di dalam surat khabar 2 hari lepas..

mmg superb la beliau ni..
berbekalkan wajah yg cantik
dan kebijaksanaan yg dianugerahkan Allah swt..
follower dia sekarang dh belas2 ribu..(trmasuklah aku..hahaha)..
merupakan seorang pelajar di UiTM segamat
dan juga seorang peragawati dan juga pelakon..
dan sekarang tambah satu lagi 'pe' iaitu penulis blog pofular hehehe
walaupun begitu, namun result exam pun gempak mcm tuan dia jugak...terer kan?

aku tau pas cite pasal Hanis Zalikha ni masuk paper,
ramai mak pak yg kurang percaya
dgn pendapatan melalui nuffnang ni,
dah mula percaya dgn dunia blogging nih...

tapi cane ek dlm tempoh 2 thn jer
dia leh capai follower belas2 riban camtu
adakah sebb dia seorang model?
atau adakah sbb dia rajin update blog?
tp kalo dia asyik update blog je, bile masa lak dia study
smpi leh dpt AD tiap2 sem?
hmm semuanya atas kehendak Allah kan
bak kata Ustazah "anda buat, anda dapat.." ;D

9 comments:

dilaloveawi said...

dila xkenal hanis..tp dila sllu baca blog dy..xtaw pe yg menarik,,tp yg pasti suka tgk hbgn dy n adeq2 dy,,:)rapat sgt,,lg 1,dy sllu bg tips2 kcantikan..:)ok dila amalkan,,n :)bkesan,,,eye bag,n kuruskn bdn,,n rmbut:)

miezaniera said...

oh ye ke..no wonder la..mmg tips yg menarik minat org pmpuan...strategi yg bijak hehehe skang dh tkde tips ke?

Atia Adina said...

wow....hebatnya

Mummy Zara Sofea said...

tula pasal..die satu 'u' ngn adik sy, adik sy kate mmg excellent betul die nie, DL je every sem..

azieda razak said...

tak kenal pun...
superb gila dia...
follower da beribu2...

HaiRe said...

tahun depan aku plak nak masuk list daa...

tips untuk lelaki kahwin ramai... atau cara cara masuk syiah nak kahwin mutaah...

nanti aku buat giveaway kereta sport untuk follower ke 1 billion... malatop...

mesti berjaya kalahkan ct plak...

bai... ko list no berapa plak...

miezaniera said...

ad: hebat kn..

mummy zara : yup..pndi dia jaga masa..tk kejar glemer semata2..leh jd cth kot hehe

azie :giler kan huhuhu

haire : hehe ko ni kalo bab kawin ramai mmg terer ek huhuhu aku list no 1 tp tggula 10thn lagi hehehe

Be Simple Beb(BSB) - threeQ said...

salam, sori ler BSB tak kenal lerrr... tapi skg baru tahu, tq

miezaniera said...

bsb : salam..hehe dah tau kan..tau tkpe hehe

Sweet Family

Sweet Family
Blog Widget by LinkWithin
 

...::sweet mama::... Copyright 2009 Sweet Cupcake Designed by Ipietoon Blogger Template Image by Online Journal