Wednesday, June 1, 2011

Qasrina di rumah pengasuh yang baru

Hari pertama di bulan Jun 2011
merupakan hari ke 2 Qasrina di rumah pengasuhnye yang baru
lebih dekat dgn rumah
Alhamdulillah..syukur kepada Allah
sangat lega hati seorang mama
bila sampai je depan pntu rumah cik Sue (pggilan utk pengasuhnya)
as usual salam2 cium2 anak beranak
then sambil tgn dia tolak tak bagi masuk rumah
Qasrina : dah..mama g keje

hehehe lega skit..
eh silap..lega banyak sgt2...

tak macam semalam
which is first day aku tinggalkan dia 
meraung2 jerit..mama..mama...
rasa nk nangis pn ada dgr dia jerit dr bawah huhuhu
sepanjang hari dok teringatkan dia je..
risau kot dia tkmo makan ke minum ke


Alhamdulillah..hari ni aku tinggalkan dia
dgn hati yg lega
walaupn masih risau
bagaimana pengasuh yg baru ni menjaganya
mmg ada byk beza dgn pengasuh yg lama
tapi tkpe..tgk lagi 2 3 hari ni macamana
kalau puas hati, leh la diteruskan
kalau tak, terpaksa la hntr ke rumah pengasuh yg lama
semoga Allah melindungi Qasrina walau dimana dia berada
mama sayangkan Qasrina ;D

Qasrina yg good...
semalam dh pandai kire one two three till ten
i'm very proud of you my princess
walaupun satu dua tiga tak pass lagi
dan abc still smpi G aje..but its ok
byk masa lagi utk belajar kan sayang..hehehe

4 comments:

u.m.i.e said...

Peace back to Qasrina :)

eT said...

qas dah tukar pengasuh yer...bagus la...

p/s:
dania dah boleh baca abc ngan 123..
sbb ari2 layan lagu kanak2 kt utube...
try bg qas layan utube...hehe

Be Simple Beb(BSB) - threeQ said...

harap tempat baru tue ok lerrr...BSB dulu tukar sampai 3 x baru jumpa yg sesuai dgn anak2...

miezaniera said...

umi : peace..

et : dllm tempoh percubaan et..
wah bagusnye dania..qasrina layan lagu yg ada lirik je..yg angka dan huruf2 ni payah skit..hehe

bsb : tu la..susah rasenya nk jumpa yg betui2 puas hati..

Sweet Family

Sweet Family
Blog Widget by LinkWithin
 

...::sweet mama::... Copyright 2009 Sweet Cupcake Designed by Ipietoon Blogger Template Image by Online Journal