Tuesday, April 19, 2011

Baju jabatan saya..

Pejam celik pejam celik
dah pagi dah..
Alhamdulillah tkde perkara buruk yg berlaku
tp betui la kata org
bila kita takut
time tu la macam2 bunyi kite dengar
ptg ni en hubby dah balik
so tk perlu risau lagi ;D

ok back to the title...

setelah hampir 5 tahun aku bekerja di sini
akhirnye berjaya juga buat baju yg ada tulis nama jabatan
JPSA-Akademik
sedih kan..
al maklum la programmer kt sini sume bz2
mane la ade masa nk handle bende2 remeh ni kan
jadi memandangkan aku terjumpa rakan2 yg tk bape nk bz
maka kami pn decide utk tempah baju utk unit Akademik kami
dan setelah bertumbuk  berpenat lelah memilih design dan warna
akhirnye.....
dapatlah hasilnye seperti di bawah..

army4war

miezaniera

hahaha jgn tertipu...
kami dua org je yg ade tulisan nama kt belakang baju ni
org lain tkde...sbb apa?
sbb kitorang poyo...hehehe aci ek..
jgn mare ek....
pasni kitorang nk buat baju F1 pulak
kaler pink kelabu..
sape berminat sila email yer...(warga psmb je ek..)
nota lutut: "biarlah org nk kata kami beriya-iya.yg penting kami bahagia"

7 comments:

Farah Shamsudin said...

tak kisahlah apa orang nak kata..hehehee..cantik juge baju tu,

eT said...

Nk tulis nama jugakkk!!!huhu..chantek3
ada la kenangan kn..

k.mus said...

nak yg free jer.. ade tak.. hehehe =P

miezaniera said...

farah : betui2..janji happy kan..

miezaniera said...

et : ye ke nk tulis? nnti bw kedai, print je hehehe

miezaniera said...

kak mus : free tkdak..bayar buleh hehehe

♥CHaRa♥ said...

wah, bestnyer!
sekuranyer ada jugak kenangan;0

Sweet Family

Sweet Family
Blog Widget by LinkWithin
 

...::sweet mama::... Copyright 2009 Sweet Cupcake Designed by Ipietoon Blogger Template Image by Online Journal