Saturday, April 23, 2011

Fenomena Blogwalking masa kini..

tak tau lah fenomena ni dah lama
atau hanya aku je yg baru perasan
2 3 menjak ni time berblogwalking 
byk trnampak nama2 artis di shoutbox2
setakat yg aku jumpa ada 
farid kamil , lisa surihani, fasha sanda, tiz zaqiah,
scha alyahya, datuk ct dan ramai lagi...
apakah motifnya tk tau la

ni antara yg sempat aku print screen:




sekali terjumpa blog kt bawah nih..


mungkin artis2 tu yg mereka minat atau yg mereka tk suka
namun apa pun..semua tu adalah sekadar memeriahkan lagi
suasana blogwalking di alam maya ini
kalo org lain tak sah kalo sehari tk update status kt wall facebook
tp bg aku pulak kalo sehari tk bw rase cam tk best jer..hehehe

ops!! me bukan peminat beliau yer..
sekadar brkongsi hehehe ;D


2 comments:

nUr _ atiQah said...

hehe..btul2..
rasa bahagia lak leh bw..hehe^^~

LindaRahim said...

tiba-tiba rasa nak tukar nama jadi Liyana Jasmay...hihi...

Sweet Family

Sweet Family
Blog Widget by LinkWithin
 

...::sweet mama::... Copyright 2009 Sweet Cupcake Designed by Ipietoon Blogger Template Image by Online Journal