Thursday, May 26, 2011

Apa nak jadi?

Assalamualaikum..

Tak tau kenapa
dah seminggu lebih aku tk dpt update blog aku yg cute nih hehehe
sibuk sgt kah aku?
ke mana perginya semangat berblogging aku
TAPI...
cane nk update blog kalo bos asyik dok sebelah jer
tak leh nk bersosial...huhuhu
kat rumah pn internet cam hampeh
slow nk mampos
mematahkan semangat aku sbgi seorang blogger..kekeke
DAN..
akhirnya harini..
Alhamdulillah berjaya gak aku meng'update' blog aku
walaupn sebenarnye bermacam2 bende aku nk story mory
tapi sebelum bos dtg lagi...cukuplah smpi kt sini
takut kang nnti yg  ni pn tk sempat nk tekan button publish post..naya jek....
(tu la..koje byk gatai nk update blog..;p)

ops..arini kitorang ada latihan fire drill
doakan agar kami semua selamat daripada 'api' yg membara itu..
kalau pnjg umur, dpt lah teman berblogging lagi
kalo tk, nnti teman update dari dalam kubur..hehehe

4 comments:

iera said...

uittt...seramnye statement yang last skali tu...

iera said...

uittt...seramnye statement yang last skali tu...

eT said...

kite bakorrr jek sein. ..

Kancilbiru said...

selamat semuanya...tiada yang rentung...hehehe

Sweet Family

Sweet Family
Blog Widget by LinkWithin
 

...::sweet mama::... Copyright 2009 Sweet Cupcake Designed by Ipietoon Blogger Template Image by Online Journal