Tuesday, September 8, 2009

Ahad @ Andalas Corner,Klang

Akhirnye hasrat aku nk berbuka di luar
terlaksana akhirnye..
Tak tahulah kenapa
tahun ni payah benor nk ngajak myhubby berbuka kt luar
perkara ni pun terjadi kerana pada hari ahad tersebut
aku tak bape nk sihat..batuk n selsema..
mmg tk larat sgt..
kalo ku tahu ini umpannye....
hehehe awal2 lagi aku berlakon tk sihat kekeke
tp ari tu betui2 tk sihat tau bang bukan berlakon ye..;p
Sebenarnye dh boring berbuka ngn lauk makcik cafe kt bawah opis aku ni
tapi bile dh sampai andalas corner tu
nasi putih jugak yg aku order
huhuhu disebabkan gumbira sgt dpt makan kt luar
smpi tk kisah dah menu apa yg diorder
aci ke camtu hehehe
sesapa tk tau camne rupa nasi putih tu..
haa ni la dia ye..;D

udang goreng tepung
memula dia letak,dlm hati sempat berbisik..
"sikitnye udang dia.."
last2 mkn tk abis pun hehehe..

tomyam campur

sate 10 cucuk je pun
tp mengalami nasib yg sama dgn cik udang
tk abis jugak doo..

myhubby bese la feveret menu dia kalo mai sini
western food (sory ek aku tk tau apa nama dia ni..)

Qasrina sekarang sejak usianya dah masuk 14 bulan
dah ada hobi baru..
asal naik kete je, mesti dia nk duduk bawah
anak korang pun camni ke
tk paham aku..huhu ;D


ni kat seat belakang..tp kalo duduk seat depan pun
sama je dengan
dia nk duk bawah gak..
mana tah dia belajar..
seyes aku tk penah ajar yer..hehe ;D

6 comments:

HaiRe said...

anak aku pun suka duduk cam tu dulu, lepas tu aku suruh tgk iklan yg anak dia pergi sekolah mata lebam tuuu...

lepas tu... naik kete jer mesti pakai seat belt punya...


moralnya...jangan sampai anak gi sekolah mata lebamm daaa... nanti tak cun...




http://haire-family.blogspot.com/

boring tahan gaban hari nie...

eT said...

hehe...anak kite plak kalo naik kete nk makan gear..hahaha..sume mende dia nk mkn..adoiii la

miezaniera said...

haire : ooo mcm tu ye..tp anak aku tk paham lagi tgk iklan2 cmtu hehe lamanye nk tggu dia besar..

et : ngeh ngeh ngeh..beradoi je la kite et..

e.l.i.s.s.m.i.e said...

anak aku pun sama..mengamuk2 nak duk bawah seat..apa kejadahnya dier nak duk bawah celah kangkang aku ni..huhuhuhuhu

eT said...

dia nk masuk dlm powut ko balik kot elis...hehehe

miezaniera said...

hehehe ye la tu..sokong la et hehe

Sweet Family

Sweet Family
Blog Widget by LinkWithin
 

...::sweet mama::... Copyright 2009 Sweet Cupcake Designed by Ipietoon Blogger Template Image by Online Journal