Wednesday, September 9, 2009

Peserta Contest Pasangan Seiras

Assalamualaikum..
Terlebih dahulu saya ingin mengucapkan berbanyak2 terima kasih
kepada semua yang sudi join contest Pasangan Seiras ni.
Dan sy juga nk minta maaf sbb ada beberapa peserta yang saya dh g melawat
tapi tak tinggalkan jejak kerana internet kt rumah mmg slow.
So sila semak gambar uols kat sini, dan sape2 y g rase gambar dia tk tersenarai tu
sila inform saya ye..
Utk makluman, semua penyertaan diterima kecuali 1 sahaja iaitu

http://hasroylin.blogspot.com/ - kerana gambar ayah dan anak.
so maaf ye kerana penyertaan anda disqualified. anyway thanks coz
bersama2 memeriahkan majlis hehe..

Jom layan...








cintaadriana.blogspot

mahligaiklasik.com

joannayunus.blogspot

wawa-syaidasyaida.blogspot


21 comments:

Shifa said...

uih ramai jugak ye? good luck to all..

Joanna said...

anak-anak saya ada masuk tapi kenapa tak tersenarai http://joannayunus.blogspot.com

kew_chop said...

good luck untuk semua yea..

@rE-LonG said...

Wah2..gmbr kT adala..hahah!
wui..ramaiY pesaiG..hhii
xpe..ada rezki..adala..hihihi
Thanks Akak =)

e.l.i.s.s.m.i.e said...

oh laki ai ngan ai yang dipilih :)

Lailati Mohd said...

wow.meriahnya!!gud luck. pic kami pon ada..sooka!

miezaniera said...

Cik Joanna, sy dh masukkn gmbr anak2 awak..maaf ye tercicir sbb awak tk tinggalkan link..hehe anwy gud luck ;D

Joanna said...

tak apa dah ada dah... Good Luck pada semua ya

Mama Datt said...

in da list!!

wawa said...

yey!!..pic kiter pon ader..
god luck for me n u olls ye...

Ibu Ayra said...

i'm listed.... gudluck utk semua...

Adlin a.k.a Kyra MomS said...

salam..penyertaan di tolak takpe lain kali ada contest we uoll join lagi..tak perasan lak ayah ngan anak tak leh join contest ni..hehehe

mama uzma said...

alhamdulillah lepas peringkat
pertama...harap2 ada rezeki tuk menang..hihi...

apa pun gud luck tuk semua..

wawa said...

salam...
tak tersenarai la...huhu

http://wawa-syaidasyaida.blogspot.com/

::( ';')Jue(';' ):: said...

akak..bile leh tau result contest nie..???heheheh..eksaited lak nak taw..hehehe

cintaKusayangMu said...

bestnye..kita tersenarai gak..tq ye tuan umah...
mlm td smpi mimpi2..kita jd pemenang...hahaha...ader rezeki..ader la..

miezaniera said...

salam..

wawa : awak tk tinggalkn link blog anyway sempena bulan ramadhan ni sy maaf kan..nnti sy upload ye..;D

Jue : hehe..juri sedang proses pemilihan lagi..sume yg masuk sume nye seiras hahaha tk sangka pulak ramai org seiras kt malaysia ni ;D

ctlinda said...

tq..happy sangat gambar kita tersenarai...ni lum menang lg dh happy sgt..klu menang xtahu la huhu2 :)

s h u said...

ada jugak. tima kaceh sweet mama sbb memberi peluang ;)

hehehe

cInTa aDrIaNa said...

thanks sweet mama...=)

e!ya said...

1st skali tq tn umah..pic kita dah tsenarai tue..hope leh la menang hehee...

Sweet Family

Sweet Family
Blog Widget by LinkWithin
 

...::sweet mama::... Copyright 2009 Sweet Cupcake Designed by Ipietoon Blogger Template Image by Online Journal