Tuesday, September 1, 2009

Weekend @ bazar Ramadhan


(gambar sekadar hiasan..buah pelam kt depan umh mertua aku)

Sejak Ramadhan ni
tiap2 minggu kami balik kampung
hehehe memang seronok dapt bersahur dan berbuka ngn family
kebetulan adik beradik/ipar yang jauh2 pun balik juga
so suasana tu lebih meriah la kan..;D
macam hari raya pulak hehe
tapi aku ni nama je balik kampung
tp masih belum berkesempatan nk duduk berbuka
sekali ngn mak abah aku..
sebabnye?
tgk la kt bawah ni..
.
.
.
.
.

apa mak abah aku buat kat sini sampai tk dapat
berbuka puasa ngn anak2?
korang pk la sendiri ye..hehehe ;D
my mom's staf ngh goreng ayam..

antara lauk yang mak aku jual..
ramai sgt org meniaga tp memula je ni
makin hari makin ramai org tutup kedai
tp aku percaya mak abah aku tkkn tergolong
dalam golongan org yg amik tapak tp tknk meniaga
Insyaallah..
customer mak aku majoritynye student uitm lah kan
tkleh dinafikan lagi lah..

anak mak yang comel ;D ahaks

walaupun sibuk,masih ada masa utk memujuk cucu yg nangis..

tu la sape suh nakal sgt..

alalala..ciannye meleleh ayaq mata..

walau pn tk dpt berbuka bersama pada azan berkumandang

namun usaha mak abah yg cuba juga balik secepat mungkin

untuk makan bersama anak2 cukup membuat ku terharu

mmmuuuahhhhh cayang mak dan abah.. ;D

kasihmu tiada ternilai..

Semoga Allah murahkan rezeki mak dan abah

hari2 habis je lauk mak..sapa tk kenal masakan Cik Timah

hehehe yg tk lalu makan pun leh tambah 2 3 kali

jgn mare ye nk puji mak sendiri hehe ;D

2 comments:

ijan said...

mak kite pun niaga kat bazar ramadhan gak...smpai skrg x smpat lg bbuka puase same...hjung mgu ni kot..he

Sitisifir10 said...

best kan suasana berniaga tu? nak pulak kalau tak menang tangan nak layan,...best!!

Sweet Family

Sweet Family
Blog Widget by LinkWithin
 

...::sweet mama::... Copyright 2009 Sweet Cupcake Designed by Ipietoon Blogger Template Image by Online Journal