Thursday, July 15, 2010

Aku suke bile...

(Ni citer time weekend ari tuh, di dalam kereta jam pukul 12.00tghari)

Sabtu

ayg : nk g makan kt mana ni bang?

abg : tah la...ayg nk mkn kt mana?

ayg : ermm...tah la tkde idea dah nk makan kt mana..boring dh asyik mkn kt tmpt yg sama jer..

abg : oklah..jom abg bawak g tmpt special.

ayg : ha? special? kt mana?

bila kereta lalu kt pkns aku tny, ooo nk mkn sate kajang ke? dia kata bukan

abg : jauh ni...kt belah2 rawang..

ayg : biar betui abg ni....tk logik langsung..

dipendekkan citer...

last2 kereta berhenti di depan restoran Hj Hussin Ayam Kampung kt sec 13...(trpaksa col hubby sbb tk ingt nama kedai nih..huhuhu)

mmg sume org yg dtg amik ayam kampung...mmg sedap makan panas2..

masa kitorang smpi tu,org dh mula ramai..kol 1 tu mmg dh full dah..

harga pun berbaloi2..yg aku heran pekerja dia sume lelaki

tk tau kalo kt belakang2 tu ada pompuan,tk tau la pulak kan...;D


petang Ahad pun kisah sama gak..

hubby bawak g makan kt kedai yg aku tk pernah pegi

kali ni kat sec 20, kat ngn pizza hut tu

hahaha tk ingat la nama kedai tu

malas pulak nk col lagi

pun sedap gak..tp nape tah tk teringt pulak nk amik gmbr

mgkin sbb lapar sgt kot hehehe

nota lutut : nk tau nama kedai tu leh tgk kt blog et nih..kebetulan sama la pulak destinasi makan kitorang..cuma hari je tk sama hehehe

1 comments:

eT said...

aku pon suka..:p

Sweet Family

Sweet Family
Blog Widget by LinkWithin
 

...::sweet mama::... Copyright 2009 Sweet Cupcake Designed by Ipietoon Blogger Template Image by Online Journal