Thursday, July 29, 2010

Baju Raya Saya

hahaha pose pun lum lagi
dah wat entry baju raya
kisah ni berlaku ari sabtu ari tu
saje la aku belikn bj kurung utk si tembam nih
lepas dh try baju tu aku pn ckp ngn kakak kedai tu
"tkpe la kak..sy jalan dulu yer.."
rupa2nye Qasrina paham aku tknk beli baju tu
pastu mula la dia nangis iya2 suh aku beli gak baju tu
huhuhu sbb masa dia test td dia tk nk bukak
aku ckp kt dia Qas bukak dulu nnti mama beli
tak sangka dia faham kata2 aku hehehe
dah besar rupanye anak aku nih
tp aku tetap nk anggap dia baby hehehe

(abaikan background yg sepah2 tu yer)

bile dh balik rumah
tk sabar2 dia nk pakai
aku pun pakai kan la nk tgk lagi sekali
sekali dia tknk bukak pulak
dia dah tahu erti baju baru,kasut baru hehehe


close up skit...

2 comments:

eT said...

waahhh...chanteknyer baju raya wasrina..red2 giteww...menyerlah...
dania nk gak...

eRiNsZ said...

wahhh cumill bnget... shopping kat ne niehh? mau tropong jgak...

Sweet Family

Sweet Family
Blog Widget by LinkWithin
 

...::sweet mama::... Copyright 2009 Sweet Cupcake Designed by Ipietoon Blogger Template Image by Online Journal