Wednesday, July 21, 2010

Rindu .......

Minggu ni aku bertugas..
sepanjang aku jd RS ni,rasenye ni la mggu yg aku paling letih
sampai 3 mlm berturut2 aku tkde masa langsung utk si tembamku yg montel tu
Isnin malam, kol 9 ada meeting ngn pengetua n sesi perkenalan ngn our new RS from China..welcome Miss Aisyah..
Meeting abis kol 11mlm, pastu g tgk block yg blackout sekejap tadi..seb baik dah ok
Pastu dh kt kol 12mlm, standby lak kt pintu pagar tggu budak2 yg balik lewat nih
byk gak saman berjaya aku kuarkan..nasib la korang..sape suh balik tgh2 malam buta
balik2 sah2 la Qasrina dh tido...;(


Selasa malam pulak g melawat pelajar sakit kt Hosp Klang
seb baik la En Suami sudi temankan..tima kasih sayang...
balik dr hospital, patutnye ada prjumpaan block pulak tp seb baik elok aku sampai, perjumpaan pn dah habis..hehehe bagus tul eton n datin bajet time hehehe

Rabu malam pulak iaitu malam ni yer..ada taklimat pengetua pulak
bersama pelajar2 baru + lama kolej Anggerik
tk dpt la aku luangkan masa ngn Qasrina lagi
dah lama sgt rasanya aku tk bercerita ngn dia..sgt rindu
sbbnye pas aku cerita, dia pulak akan brcerita ikut gaya kite tadi
sangat comel...papanye agak kurang rajin nk bercerita2 nih
dia lebih rajin mewarna buku colouring book hehehe so cute
kadang2 tgk dia kusyuk benor meng'colour'...sampai tumpul2 la colour tu huhuhu


Hopefully malam esok dptla aku berkongsi kasih sayang dgn Qasrina nan tembam
tambahan pulak esok dah Khamis malam aka malam Jumaat....so ade org lain yg perlukan kasih sayang aku selain Qasrina muahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha....

3 comments:

eT said...

muaaaahhahahahahahahaahaahahhaaaaa

miezaniera said...

muaaaahhahahahahahahaahaahahhaaaaa

roszz said...

hahaha..pe la korang nie...

Sweet Family

Sweet Family
Blog Widget by LinkWithin
 

...::sweet mama::... Copyright 2009 Sweet Cupcake Designed by Ipietoon Blogger Template Image by Online Journal