Saturday, March 5, 2011

Family Day PSMB 2011


date : 5 mac 2011
lokasi : Impian Rima Resort

Lot 8944, Batu 22, Jalan Pangsoon,
Hulu Langat,43100 Selangor.
Tel : 03 - 41087952 Fax : 03 - 41054184
Haji Ishak 019 - 2235304
Zarina 012 - 3352017
E-mail : impianrimba@yahoo.com

http://www.impianrimba.com/

bak kata masita "mungkin ini family day aku yang terkahir bersama prokom"
mintak2 masin lah mulut ko mas.. ;p
jadi seboleh mungkin aku ingin mengabdikan kenangan manis di sini...

Banner Hari keluarga Prokom, PSMB
beginilah rupa bentuk pintu masuk Impian Rima Resort ni..
mmg rimba sungguh la kan..

suasana resort yang tenang dan damai...baru sampai...muka penat mengarungi jalan yg mncabar huhuhu
hampir2 dia nak cancel..seb baik jumpa jalan yg betul;D

breakfast dulu sebelum acara bermula.

si comel yang sgt baik pada hari kejadian..

ibu2 dan bapak2 yg setia menyokong anak masing2..hehehe

acara tiup belon
tapi mama trpaksa tiupkan sbb anaknye tk pandai tiup lagi kekeke

4 dara pingitan sedang menunggu lamaran si teruna muahaha

suke gambar ni ;D

tengah main pun asyik nak masuk jari dalam mulut..ish ish ish..

acara kepit bola dgn kaki
tapi budak ni ngelat dia main sepak jek hehehe

tema merah hitam memeriahkan suasana...

pasanganku dalam lari ikat kaki berpasangan
group kami dpt no 2..cayalah..
yg 2 kt belakang tu loser ek..hahaha

dah start nk membasahkan badan...

kononnya tknk mandi..tp dia dulu yg terjun..
sapa lagi? yg baju putih tu la huhuhu

dari malam semalam perkataan sungai tak lekang dari bibir muncungnye

aksi papa dan anak...
sungguh seronok melihat mereka seronok ;D


Tahun ni tk berjaya dapat barang letrik
takpe2 kasi can pd org lain hehehe
leh buh kat umah baru jam dinding yg cantik itu ;p

lastly..thanks to my hubby kerana sudi
meluangkan masa menjoinkan family day opis aku ni..cyg abg lah..
and also thanks to sha,mira,sura,mimi
kerana telah sudi meng'guide' kami ke jalan yang benar
and tahniah to all ajk prokom yg telah
bersusahpayah mengadakan hari keluarga nih...

5 comments:

Mama Zharfan said...

beshh tu :)

me singgah click HB


nak menang purse clarks ori? jom vote!

eT said...

rugi xdpt join...waaaa

Anonymous said...

kenapa yang terakhir?????
-emi-

Kancilbiru said...

comel betul la jam tu..boleh boh ganti gambar sendiri tak?

aku mmg suka petak2 ni..:P

syusye said...

mmg syok kn? sekali sakala dpt meluangkan mse..he he he...

Sweet Family

Sweet Family
Blog Widget by LinkWithin
 

...::sweet mama::... Copyright 2009 Sweet Cupcake Designed by Ipietoon Blogger Template Image by Online Journal