Friday, March 11, 2011

visit site - bukit cerakah


semalam pagi kami telah melakukan
lawatan ke tapak family day
@ bukit cerakah
punye la besar kawasan dia
dah la berbukit bukau
tapi nasib baik diorang dah buat jalan tar
so selamatlah kereta hehehe

anda akan nampak peta besar macam ni kat beberapa tmpat..

en haire gigih bertanya soklan kat 2 3 org pekerja
sementara nak sampai ke tapak family day

dah sampai kt camar rimba
tengah cari jalan cane nk kuar dari sini huhuhu

ni lah dia pool yang kami cari
sewanya rm200 utk 3 jam
dan rm400 untuk sehari
termasuk 2 gazebo tepi pool
so better amik sehari kan..baru la puas mandi kekeke

ni la budak yang akan berendam sampai taknk naik dari pool tu nanti..

4 comments:

eT said...

mintak2 aku dah lepas pantang..
dpt p jugak..hehe...sonok2..

miezaniera said...

Insyaallah..dlm pantang pn nak mai apa salahnye..dekat je..hehe

Be Simple Beb(BSB) - threeQ said...

As salam, dah lama x g bkt cerakah. org kata dah tak cantik kat sana betul ker?

iera said...

sungguh byk monyet2 kat sana dan ada yang buat aksi @#$%**..
huhuhu.

Sweet Family

Sweet Family
Blog Widget by LinkWithin
 

...::sweet mama::... Copyright 2009 Sweet Cupcake Designed by Ipietoon Blogger Template Image by Online Journal