Monday, July 13, 2009

100 hari pentadbiran Dato' Seri Najib


venue : 100 hari pentadbiran Dato' Seri Najib
date : 11 Julai 2009
place : KLCC

Memula dpt msg kena jadi pengiring student ke program ni
mmg mood aku hilang terus
ye la dah la aku tkde xperience sbg ppp
pastu tk kenal sesapa pulak kt sana nnti
a.k.a tkde kawan
tapi...
mungkin sebab aku baik hehe perasan kan
bersyukur pada Allah kerana memudahkan segalanya
mlm tu 1 of my jpk dtg umh utk tnjuk senarai2 pelajar yg akan ke sana
then aku tanya jpk tkde yg g ke
seb baik la ayu(bukan nama sebenar) kata dia pegi
so sgt lah lega hatiku ini
ade gak la kawan aku kt sana nanti kan

sampai klcc dlm kol 9++ camtu
padahal aturcara start kol 10.35
pelaga aku yang mmg baru ni
dicucuk2 pulak dgn budak ayu tadi
maka tetiba je dah naik tanduk kt kepala
muahaha tk leh cite lebeh2
dangerous huhuhu

janji ngn encik driver kol 12.30
sekali kul 1 lebih baru bertolak balik
sbbnye..?
beramah mesra ngn dato2 1 hal
pastu makan2 lagi
so kitorang yg tk makan dan tk beramah mesra ni
terpaksa la sabarrrr menunggu huhuhu

jom layan gambar dari kamera canggihku
camera Nokia 6210 Navigator hehe

gile penuh umat manusia..
mmg tkkn perasan la kalo ada yg mengulor pun hehe

ni la ayu(bukan nama sebenar) kawan aku kat sana hehe
ni bukti kami masuk dewan ye hehe

buat muka tk malu posing kt tgh org lalu lalang
ngeh ngeh ngeh
bukan org kenal pun huhuhu

bergambar bersama YAB Dato Seri Najib ;D

dalam bas sementara tunggu student2 lain masuk

end of story..;D

4 comments:

eT said...

kompem ko ngulor bai..hehe
nyway best arr dpt bergambor ngan dato' :p

miezaniera said...

eh mana ade la et..pepandai je ye ;P
best2..bukan calang2 dato' lak tu,pm malaysia tu..hehehe ;D

e.l.i.s.s.m.i.e said...

bergambar bersama YAB Dato Seri Najib ;D

aku pun buleh gini..tu gambor..hahaha

miezaniera said...

hehe jadilah eliss..gambor pn gambor la..yg penting bukan photosop hehe

Sweet Family

Sweet Family
Blog Widget by LinkWithin
 

...::sweet mama::... Copyright 2009 Sweet Cupcake Designed by Ipietoon Blogger Template Image by Online Journal