Friday, July 31, 2009

Mama_Aqish GiveAway - My Cute Lil Prince & Princess


(stickey mode..plisscrolldown4newen3tq)

blog mama_aqish

Tuan2 dan Puan2..
Merujuk kepada tajuk dan banner di atas;
sila klik pada link di atas utk sama2 memeriahkan majlis ;D
syarat2 nya adalah seperti biasa dan ditambah dgn 2 soalan
yang berbunyi...

1. Kenapa anak anda harus mendapat award MY CUTE LIL PRINCE @ PRINCESS??
(masa utk memuji anak sendiri hehe)
Qasrina HARUS dapat award ini kerana
dia merupakan our princess yg saaaaaaangat cute diantara princess2 lain diluar sana.
Dan Qasrina juga memiliki pipi yg saaaangat tembam yang menambahkan lagi
ke'cute'an yg ada pada dirinya hehe..

2. Ape yang anda tahu pasal blog Mama_Aqish?
Saya berkenalan dgn blog mama_Aqish masa 1st time join contest
yg dianjurkan oleh Mama_Aqish iaitu contest baby comel.
sejak itu saya menjadi pengikut setia Mama_Aqish.
Mama_Aqish ni rajin sgt rajin bercerita/meluahkan rasa dan perasaan
suka duka di blog tidak kira lah pasal anaknye yg comel itu (Aqish)
ataupun tentang dirinya sendiri...
dan yang paling penting blog Mama_Aqish terkenal sebab..
dia sangat pantas mengesan contest/giveaway yg ada
dan menjadikan blognye sebagai sumber maklumat
kepada blogger2 lain. ;D

Qasrina Batrisyia bt Shahrul Amin
dob: 4 Julai 2008
umur : 1 tahun
Gambar ini diambil sewaktu kenduri kawin PakLang Qasrina
3 minggu yang lalu (kira latest gak la kan Mama_Aqish)



nota kaki :
puh kiri puh kanan
mintak2 la kali ni rezeki Qasrina pulak
hehehe ;D

10 comments:

eT said...

haaa....siap puh2 tuh jampi...

UmmiQaisara said...

Tomei nye Qasrina..pandai posing pulak tu.Gud luck yer..!
Jemput jenguk blog ummi gak...

miezaniera said...

et : mesti ar kot2 leh menang..;D

UmmiQaisara : hehe tq so much..ni pasni nk g jenguk ke sana lah ni hehe

ijad said...

cAntiknya blog ni..macam macam ada..

Abrahyn said...

alahai....comelnyer...rasa cam nak geget je pipinyer :D

** Perfect Love ** said...

ala.. tomei tul qasrina niii.. cium skett ;-*

idyavie said...

pinker mom n sweet daughter.. cute..
Thanks 4 visit my blog, selalu2 laa update.. nanti ader senang Vie buat contest utk follower2 yg selalu bagi komen kat every post dlm blog vie..

buaya said...

salam ziarah..

dijemput menjadi follower sy yer..

http://www.buaya-merah.blogspot.com

MiszMama@Haslinda said...

hye qasrina, auntie dah vote utk qasrina..gud luck ye!

miezaniera said...

tq so much auntie..muuahh mmuahh ;D

Sweet Family

Sweet Family
Blog Widget by LinkWithin
 

...::sweet mama::... Copyright 2009 Sweet Cupcake Designed by Ipietoon Blogger Template Image by Online Journal