Wednesday, July 22, 2009

Romantic & Loving Couple Contest

welcome MamaTisya ;D

contest period
18 July 2009 -18 August 2009
anjuran mamatisya

Dah lama nk wat entry nih tapi asyik tertangguh je..
hehe contest kali ini sempena 3rd anniversary mamatisya.
Happy 3rd anniversary in advance to mamatisya ;D
jom layan..zassssss


Syarat2nye adalah:

1. Add blog MamaTisya di bloglist@blogroll and become my Follower

2. upload Romantic & Loving Couple Contest picture on your blog sidebar

3. Buat entry khas ngan tajuk Romantic & Loving Couple Contest(hanya tajuk ini shj yg diterima)

4. upload only ONE gmbr paling Romantic & Loving anda (selain dr gmbr kawin ye & bkn byk2 gmbr di edit dlm satu frame) & sertakn details spt berikut:

  • Nama anda & pasangan
  • Tarikh kawin & anniversary ke brp thn ni
  • Citer la skit psl gmbr yg dipilih & nyatakn thn bila & lokasi gmbr itu

5. Dalam entri itu pastikan anda mention & link ke MamaTisya & Romantic & Loving Couple Contest (no link back will be disqualified)

6. Bila dah siap, tinggalkan link di entri ini, nanti senang MamaTisya nk view entry korang.

7. Pemenang akn dipilih berdasarkn gambar yg paling Romantic & Loving Couple

8.Hadiah utk pemenang adalah something from ANNA SUI

  • hadiah misteri utk penyertaan ke-18 yg memenuhi syarat2 yg telah ditetapkn.Knp 18??sebabnye anniversaryku 18 August.

9. Terbuka pd smua blogger di Malaysia sahaja.

10.Keputusan juri adalah muktamad.Hanya 3 pemenang akn dipilih.

here we go..aiseh..malu benornye nk letak pic ni
tp demi sebuah kemenangan terpaksa la tak malu
hehe..cam leh menang je yek..;p

  • Nama anda & pasangan :
  • Norbaiduri Huzaifah Bt Harun & Shahrul Amin b Alias
  • Tarikh kawin & anniversary ke brp thn ni :
  • 8 Jun 2007 & anniversary ke 2
  • Citer la skit psl gmbr yg dipilih & nyatakn thn bila & lokasi gmbr itu
  • Gambar ni diambil masa anniversary kami yang ke 2 bulan Jun yang lepas.
    Kami celebrate kat rumah je,buat potong2 kek dan amik gambar sendiri2
    disaksikan oleh si kecil Qasrina..hehe
ok done.
simple dimple kan kawan2..jom la kite meriahkan contest
mamatisya ni ye hehe

nota kaki :
mamatisya,plis inform me kalo de rules yg diingkari ye hehe tq so much..



2 comments:

mama tisya said...

ok dh view..good luck

eT said...

wahh...romantisnyer...hikhik
yg pntg dpt kasih syg..:p

Sweet Family

Sweet Family
Blog Widget by LinkWithin
 

...::sweet mama::... Copyright 2009 Sweet Cupcake Designed by Ipietoon Blogger Template Image by Online Journal