Thursday, September 23, 2010

Kenapa dah tkde iklan Nuffnang



waa sedihnye..sejak cuti raya aritu..susah betul nk nampak iklan kt blog aku nih
n aku perasan kalo ada pun, belah malam jer..
kalo ikutkan kt account
nuffnang aku masih ade 3 lagi BE
11 yg lain tuh dh jd Metered Earning
blog aku je ke mengalami masalah nih?
ade sape2 tk yg mengalami masalah cam aku?
nape ek dh tkde iklan?
adakah sbb entry aku sume psl raya dan contest jer
maklum lah mood masih mood raya kan
so strory pn pasal raya jer lah...

mmg sebelum ni aku ngaku..berblog bukan pasal duit
tp sejak sikancilbiru tnjuk check dia yg trbaru nih
tetiba rase mcm nawaitu berubah hehehe
i believe not only me but kawan2 opis lain pn sume dengki ngn niza nih
pasal org lain tk dpt check mcm dia pun hehehe
bila la ko nk wat open house wahai sikancilbiru
nnti leh la aku wat entry psl open house kt umah ko
hahahaha raya again...

5 comments:

eT said...

lalala...hehe
meh nk wat iklan...:p
lex arr...blog kite pon dah lama xder iklan...huhu

mama zharfan said...

me pun mcm u..now berblog tp dh jd mata duitan hehhe $$$$

Kuman Chaos said...

:)
nawaitu tak betul sbb tu dah takde iklan :))
Kuman "Tribute to Cikgu" Entry

miezaniera said...

et : nk wat iklan apa..huhu tkde gak ek? sama la kite ek..

mama zharfan : hehe usaha tgga kejayaan kan kan kan

kuman chaous : ces..kalo cmtu nk tukar nawaitu lain la pulak hehe

Pinky Pixie said...

sabar kak. lame2 dy kuar balik tu.. hehe

Sweet Family

Sweet Family
Blog Widget by LinkWithin
 

...::sweet mama::... Copyright 2009 Sweet Cupcake Designed by Ipietoon Blogger Template Image by Online Journal