Monday, September 27, 2010

kuku mayat


korang nampak tak apa yg aku nampak?
di sebelah kiri (kuku yg berwarna pink) adalah kuku opismate aku
di sebelah kanan pulak (kuku yg berwarna biru-tkde darah langsung)
dah macam kuku mayat
tp sebenarnye pemilik kuku tu (kuku berwrna biru) masih hidup
ye la tkkn lah ade org nk amik gmbr ngn org yg dh mati kan hehehe
dan pemilik kuku tersebut tak lain tak bukan ialah tuan punye blog ni
keadaan ini membuktikan betapa sejuknye aircond kt atas kepala aku ni.

12 comments:

Sarah Syazwani said...

tau xpe....sejuk beku mcm dok dalam peti ais

eT said...

ish..ish...kalo camtu kene tanam la kuku tu kan bai....

miezaniera said...

sarah : tu la...tah2 cecari kt dlm badan ni sume dh beku hehe

et : tkleh tanam sbb tk mati lagi huhu

roszz said...

waa..seram yer bai...mcm2 tul2 kuku mayat jer...hehehe

sarah-najwan said...

salu kalu kaler kuku gtu time suhu bilik biasa..xsihat tau..ada kene mengena ngan masalh jantung..

ni sb kuku sejuk kaler biru..xpe..hehe

mama uzma said...

wahh...
betui2 sejuk tuh sampai jadi gitu..
takut tgk..hehe

Atia Adina said...

hahahah...sian ko...duk bawah aircond.....tahan jer lah....kang kecikkan....org lain panas plak

Atia Adina said...

hahahah...sian ko...duk bawah aircond.....tahan jer lah....kang kecikkan....org lain panas plak

k.mus said...

apa lg.. kasi tampal la itu aircond. x caye tanye masita.. kita org penah buat dulu... hehehe

Wife Mr.Em~Ibu Mr.Aqil said...

Mak ai.. Takut ibu tengoknya.. ;o) 2 blom bibir lg.. Mst biru jgk..

miezaniera said...

ros : seram ye..uwarghh....

sarah-najwan : oo mcm tu ye..Alahmdulillah...harap2 biarlah sihat selalu hehe

mama uzma : mmg betui2 sejuk..tk tipu punye hehe

ad : tu la sape la pasang aircond ni tk center betul huhuhu

k.mus : tkleh kak mus..nntijiran sebelah sy panas jekk hehe

ibu aqil : bibir tk biru sbb pakai lipstick hehehe

k.mus said...

boleh bai, bukan tutup terus cume salurkan aircond tu ke jiran kiri kanan je. tak la terus ke bai sorang je hehehe tu yg beku..=P (x caye, cube tgk tempat masita lama, rase dia org x buka lagi kertas kat aircond tu ;) ..)

Sweet Family

Sweet Family
Blog Widget by LinkWithin
 

...::sweet mama::... Copyright 2009 Sweet Cupcake Designed by Ipietoon Blogger Template Image by Online Journal