Friday, September 3, 2010

kenapa saya malas komen kat blog orang lain?

memangla kadang2 tk tau nk komen apa
selalu je mcm nk komen 'no komen'
tp tk penah lak org komen cmtu kt aku
so tk baik la aku komen cmtu kt org kan
selalu aku akan tggu dulu org lain komen
then baru dpt idea nk komen apa
hehehe
tapi tu bukanlah masalah besar
yg mnjadi problem sgt pd aku ialah..
ni korang nmpk tk pic kt bawah nih
setiap kali aku click kt link comment tu
tk kira la blog aku sndri or blog sesapa jer
mesti kuar page ni dulu..

pastu aku ne click I Understand the risk
pastu ne click 2 3 benda lagi
baru la akan smpi ke comment box tu
bygkan kalo utk komen kt 1 blog aku kene 3 4 kali click
kalo byk blog? bape byk kali aku ne repeat benda yg sama
argghhhhhh sgt BOSAN ok...

kawan2 maafkan lah aku
kiranya aku jarang2 komen kt entry korang
aku lebih suke tngglkn jejak kt shoutbox je
sabagai tnda aku menziarahi kawan2
harap korang tk kisah ye
al maklumle.nk berblogging guna network free
macam ni la jadinye
or ade cara nk atasinye
tp aku tk tau?
kalo sesapa tau, tlg la bgtau aku ye..

7 comments:

mama zharfan said...

tak komen tak per...kalau u dtg blog me, just tinggal jejak kat my shoutbox + click2 my nuff :) then i'll do the same for u hehhehhe $$ mata duitan la plak me :)

Anip™ said...

huhu,,xpee2..tinggl je jejak kt shoutbox...

axelida said...

okeh no prob... sama mcm mama zharfan.. hahahhahah

eT said...

no komen...hehee

army4war said...

no comment (hahahahahhahaa)

miezaniera said...

mamazharfan : hehe baik..tq coz tk jemu menjejak my nuffnang hehe

anip: olrite..tq..

axelida : olrite2..tq

et, mira : ces..busuk la korang nih..dush dush

Hazu~ said...

rasanya ada internet setting yang tak betul tu. kalau kat office, check proxy. kalau kat rumah kena check balik internet option.

hmm..tak reti sangat la plak nak explain. sorry la tak membantu. huhuhu

Sweet Family

Sweet Family
Blog Widget by LinkWithin
 

...::sweet mama::... Copyright 2009 Sweet Cupcake Designed by Ipietoon Blogger Template Image by Online Journal