Monday, September 13, 2010

Rahsia Internet Percuma


Sebenarnye kt umah mak aku ni takde internet
dulu pernah ada pastu mak aku dh g potong psl adik aku tk byr bil
sbb tu bile balik kg jer..trpaksa aku tutup blog aku sbb tkleh nk online
tapi modemnye still ada lagi dan malam2 je kami leh online
dan mak aku selalu pelik bila tgk kami online
dan dia akan buat ayat camni :

mak : eh kan aku dh p potong line internet tu? camna hangpa leh dapat pulak?
adik : biasala mak...
aku : mak ni...anak2 mak ni kan sume pakar it...yg tk ada boleh diadakan...
mak : pakar la sgt..sok polis mai tgkp hangpa..baru hangpa tau..

hehehe...aku mmg respect la kt adik aku sorang tu
walaupun dia amik sijil je kt politeknik tu
tapi dia lagi terer dr aku dlm bab2 camni
sekurang2nye..mlm2 cmni leh gak la aku bertenet
tu pun kalo si tembam tu tido awal...

5 comments:

PAPAMACHOS said...

ooo... curi lain yer

PAPAMACHOS said...

ooo... curi lain yer

PAPAMACHOS said...

ooo... curi lain yer

miezaniera said...

hahaha mana ada papa...teknik ni hehe

eT said...

ooo...report polisss......

Sweet Family

Sweet Family
Blog Widget by LinkWithin
 

...::sweet mama::... Copyright 2009 Sweet Cupcake Designed by Ipietoon Blogger Template Image by Online Journal