Wednesday, May 20, 2009

[contest] Seiras Wajah

eh contest lagi?
ahaks ade aku kisah?
contest kali ni dianjurkan oleh
UmmiAbbiQis
bertajuk
'CONTEST SEIRAS WAJAH'

mcm biasa,setiap contest pasti ada syarat dan termanye kan
so here it is..

1. Aku dah jadi followers UmmiAbbiQis
2. Aku dah add link UmmiAbbiQis kt blog aku.
3. Join contest..

tada..
**Nama anak : Qasrina Batrisyia bt Shahrul Amin(Qasrina)
**Tarikh melahirkannya : 4 Julai 2008
**Persamaan ibu dan anak : hmm rasanya yang paling sama adalah kulit dan mata jer rasanya..dan dia tembam sbb masa mengandungkan dia memang wajahku sangat la tembam hehehe
**Kenangan plg manis antara ibu dan anak : ermm setiap waktu yang diluangkan bersama dengan anak adalah kenangan yang paling manis buat seorang ibu kan kan


Tarikh tutup penyertaan :
10hb Mei 2009 hingga 31hb Mei 2009.


ok UmmiAbbiQis ,tima kasih kerana menganjurkan contest ini.
hehehe menang kalah tk kisah
yang penting kite enjoy
hehehe tata titi tutu

7 comments:

eT said...

sulah tu apa maknanyer bai?huhu

Mama_Aqish said...

rajinnyer masuk contest...kita pun nak masuk gak..tapi lap top rosak plak...

miezaniera said...

et : sulah maknanya lekuk kat dahi tu.
mama_aqish:hehe saje je bagi support kt org yg buat contest.the more the meriah kan kan

e.l.i.s.s.m.i.e said...

anak aku x tau mcm saper..ada ckp mcm hubby, tapi ramai ckp mcm aku..so aku x join..hahaha

Yan said...

mieza.. sorry yan baru masuk blog kamu.. contest ni tuk ibu dan anak bukan bapak.. hehe sebab sempena hari ibu... maybe tersilap info ni..

Yan said...

orait.. yg ni baru betui hehehe.. nanti yan masukkan trus yer

miezaniera said...

hehehe tq yan..

belasah je ni ellis..keke

Sweet Family

Sweet Family
Blog Widget by LinkWithin
 

...::sweet mama::... Copyright 2009 Sweet Cupcake Designed by Ipietoon Blogger Template Image by Online Journal