Friday, May 29, 2009

Toad Xpert Gallery

Course : Toad Xpert
(pas abis kursus ni kompem sume pelajar XPERT ahaks..)

Date: 28-29Mei 2009
Location:Lab 1,PSMB.
Teacher : Mr. Ung Kok Aik

hmm tk dak idea la nk story
jom layan gambar je la ek..
zassss....

perempuan melayu terakhir
(yg tudung oren tu je ye..yg belakang tu jgn perasan ye ahaks..)

huhu paham tk byk mana,posing je lebih..bese ar..kanak2 ribena la katakan..hehe

tgu budak kecik tu,cikgu tgh ajar pn leh peace2 lagi huhuhu sabo je la


control ayu memasing..
cam anak dara sume kan hehehe
specially yg tudung oren tu
muahahaha..

***********************************
selamat tinggal bos....

alahaii..macam sedih je..jgn la sedey2 yer bos..


pas kenyang makan tghari pas abis kursus Toad tu
tetiba baru perasan ade msg from si kamal
diorang dh tunggu kt Deli Anggerik
bos nk belanja sbb ari ni last day bos aku kt psmb ni
xctly Puan Norafidah ni dah jadi xbos aku pun
but still aku anggap dia bos aku sbb mmg pangkat dia atas pada aku kan
hehe tkkn nk anggap anak buah pulak kekeke

secara jujurnye....aku bangga dapat pengalaman keje dgn dia
mmg beruntung sape dpt bos mcm xbos aku nih
dia sgt sporting..sampaikan kalo aku nk jadi bos nnti
aku nk jadi mcm dia..hahaha
(kpd kwn2 opismate aku korang tkleh komen kt entry ni yek hahaha
suke hati aku la kan..)
serius aku cakap mmg korang tkkan rase tension nye bekerja
(ini serius....versi wonderpets ye kawan2)
enjoy je dtg keje pagi2 tau
sbb tu la bile aku diberi 'mak' baru
hidupku terasa semakin gelap
seperti burung kehilangan sayapnye
tah la sukar utk aku luahkan
(sila muntah sekarang sape2 yg rase nk muntah tu ye)

disebabkan dh kenyang..aku order abc je
tu pun tk larat habis juga
alahai sayangnye..tp nk wat cane
terpaksa la tinggal kan je
tkkn nk tapau lak kan kan kan

tgk la abc aku nih

sekian utk kali ini
semoga aku dikurniakan kesabaran dan ketabahan
yang lebih kental dalam menghadapi liku2 hidup
aminnnn...

5 comments:

Zuhaini said...

toad..? as in katak puru..?

x dak bedah katak pun! :(

ZzamzZ said...

kekeke byk tersurat n tersirat ni..harap bersabo bebyk ekh

Yan said...

a'ahla.. nak tau gak TOAD tu pe???

miezaniera said...

Zuhaini,Yan : hehehe TOAD tu ialah database development and administration software..;D

Zam : sangat la byk..hanya Tuhan yg tahu..hehe tq..

Farihan said...

sabo jelah eksss...hang ader gak boss den nie kenkadang mcm rasa xder bos jer

Sweet Family

Sweet Family
Blog Widget by LinkWithin
 

...::sweet mama::... Copyright 2009 Sweet Cupcake Designed by Ipietoon Blogger Template Image by Online Journal