Monday, May 18, 2009

Hadiah untuk mama

Pon pon..tumpang lalu
Masih belum terlewat rasenya
untuk saya wat entry ni kan
disebabkan saya tkde blog saya sendiri mcm Nuha
jadi saya terpaksa tumpang kt blog mama saya
leh ye aunti2 sume...kekeke

sempena hari ibu 10 mei hari tu
saya telah menghadiahkan mama saya
sekeping handbag jenama Rucini
saya beli ngn papa di the store ipoh
masa balik kampung hari tu
saya kesian kat mama
mama selalu cakap nak beli beg yang besar skit
supaya leh masukkan lebih byk pampers,bedak merah,
sepit2 rambut,botol susu dan macam2 lagi la barang saya
hehehe sbb tu la saya bagi beg ni kat mama
walaupun tak mahal tapi saya harap mama suka
sila la mama terima yer hadiah yang tak seberapa dari anakmu
yang comel dan cute ini ahaks..

yang benar, Qasrina Batrisyia bt Shahrul Amin

3 comments:

e.l.i.s.s.m.i.e said...

alaa..pandainya..auntie satu bley??

miezaniera said...

hehehe tk bole la auntie.auntie beli sendiri la ye hehehe i'm sory

ZzamzZ said...

hehehe..nnt pasni boley belikan hadiah utk aunty² lain plak ekh..mmmuah cyg qasrina..

Sweet Family

Sweet Family
Blog Widget by LinkWithin
 

...::sweet mama::... Copyright 2009 Sweet Cupcake Designed by Ipietoon Blogger Template Image by Online Journal