Tuesday, May 12, 2009

Tangisan si kecil [updated]


kawan2 sila tinggalkan komen tuan2 dan puan2 disini
komen2 anda akan sy update dan dijadikan story
utk entry ini..hehehe
sila2 ye
tq in advance..

ok lets see what people say bout dis 2 cute princess
ahaks cute ke muka camtu..

aunt zam : haha cm samo plak anak kome berdua ni...alalala cian dier tu..nape nangis cm2..kn da xcomey da..

aunt et aka ibu_dania : caye x?sama kn diorang nangis..
mmg pesen budak2 nangis camtu kot..tp dania nangis dlm iman..hehe

aizumie :
hahhaha.. nnt aku send gambo aku tgh nanges versi bdk2 2 org ni..

akma : a'ah la..same lak gaya nangis nye..ingatkan adik beradik td..heheh

14 comments:

ZzamzZ said...

haha cm samo plak anak kome berdua ni...alalala cian dier tu..nape nangis cm2..kn da xcomey da..

eT said...

haha...sempat lg ko wat entry nih..
caye x?sama kn diorang nangis..
mmg pesen budak2 nangis camtu kot..tp dania nangis dlm iman..hehe

miezaniera said...

zam : sama tp tk serupa huhuhu tp rasenya darjah keluasan nganga mulut tu mmg sama sgt kekeke

et : sempat jek..huhuhu caye2..

eT said...

ceh..igtkn update apa la td...bkn mama la..ibu dania

miezaniera said...

hehehe ooo ibu.ingtkn mama jugak ngeh ngeh ngeh

aizuemi said...

hahhaha.. nnt aku send gambo aku tgh nanges versi bdk2 2 org ni..

miezaniera said...

zue : ade ke gmbor ko nangis.mesti huduh kn.tkyah la kasik.hikhikhik

AkMa said...

a'ah la..same lak gaya nangis nye..ingatkan adik beradik td..heheh

miezaniera said...

akma : a`a mmg adik beradik tp lain mak lain bapak hehehe

Sarah Syazwani said...

budak2 ni nangis ni bkn ape..kene dera ng mak memasing..hehehe

eT said...

hehe..mana ada dera..soh nangis bebayk bg cepat besau...

tHrEE oF us said...

ade contest baby nangis ke hape ni?

hehhee

miezaniera said...

tkde la cik jeela tp gud idea la kan,tk penah g org buat contest baby nangis ni kan.cam menarik dn tertarik je idea tu kn kn kn

mamatdar said...

nanges pun cute

Sweet Family

Sweet Family
Blog Widget by LinkWithin
 

...::sweet mama::... Copyright 2009 Sweet Cupcake Designed by Ipietoon Blogger Template Image by Online Journal