Tuesday, May 5, 2009

::TAG::

Da lama x kene tag...
kalu ade pun malas nk buat daa...
disebabkan kemalasan aku nk wat keje ..
Di tambah dgn skrg ni mmg tgh rehat..
aku jawabla tag dari Sarah nih...


The questions are :


1. Copy badge "2008 Cute Blogger Award" di atas untuk diletakkan di blog anda.


ok..done

2. Link/ceritakan kembali siapa yang memberikan award ini kepada anda

sarah ni opismate aku duk sebelah zam depan kak ain seberang kamal
anak baru sorang,lg 1 coming soon katanye
(dlm perut kot ahaks)
suami pn baru sorang ahaks

3. Setiap blogger mesti menyatakan 10 fakta/hobi diri sendiri sebelum memilih penerima award seterusnya.. (anda di-tag!)

ermmmmmmmmmmmmmm........

1. seorang mama yg cute,comel,baik hati

2. hobi terbaru basuh baju,sidai kain,lipat baju
(aktiviti masa lapang lah tu)

3. suka dgr lagu siti tapi terpaksa dgr lagu jamal, salim
(dlm kete aku sume cd jamal n salim je,sabor...)

4. suke g main air tk kisah la air tejun ke,air laut ke,air klorin ke ahaks

5. suka amik gambar tp pakai auto je la
tk pandai2 lagi nk main manual
bile tah nk pandai

6. rahsia

7. nk balik kg 11 jun 2009
adik ku kahwin lagi
hehehe tkde la adik aku nk kawin da

8. akan menyambut ulangtahun perkahwinan yg ke-2 tk lama lagi

9. Alhamdulillah, kini ku bahagia di samping suami dan puteriku yg tembam

10. sekarang ni aku rase cam lapar tp malas nk turun makan

4. Anda perlu memilih 6 penerima award seterusnya dan menyatakan nama mereka di blog anda.

bedah

ellis

zura

kak diyana

mama_aqish

akma

sila2 la kawan2

4 comments:

eT said...

nak tau hobi no.6 tuh...hehehe

e.l.i.s.s.m.i.e said...

rahsia??aper bondo tu??

miezaniera said...

tkleh bgtau.rahsia rumahtangga muahahaha

Sarah Syazwani said...

ala....sume kt sini da berumahtangga pun...tu pun nak rahsia

Sweet Family

Sweet Family
Blog Widget by LinkWithin
 

...::sweet mama::... Copyright 2009 Sweet Cupcake Designed by Ipietoon Blogger Template Image by Online Journal