Wednesday, May 13, 2009

::TAG:: @ Qasrina

huhuhu kali ni aku di tag oleh mama_aqish
tag ni boleh dikategorikan kepada perancangan keluarga la
hehehe jom la layan...
soklan2 nye berbunyi:

1. Anda sudah mempunyai berapa orang anak & nyatakan Girl or Boy?
The only 1 my little princess.

2. Bila perancangan anda untuk menambah anak?
ermmm next year boleh kot,Qasrina dh 2 tahun.tk puas lagi dia nk bermanja.

3. Nyatakan nama anak anda & ape makna nama anak anda dalam islam?
Qasrina Batrisyia
Qasrina : Istana
Batrisyia: Bijaksana


3. Siapakah yang memberikan nama anak anda?
Me and me and me coz papa dia tk kisah janji sedap dan ada makna hehe

4. Darimana tercetus idea memberikan nama anak anda?
Antaranya majalah Pa&Ma,senarai dr kawan2 dan buku2 himpunan nama2 si comel.


5. Sekiranya anda dikurniakan seorang lagi cahaya mata...apakah nama yang akan anda beri?
Kalo Girl.... tak fikir lagi tp kalo leh nk start with Q jugak,
Kalo Boy....sama la dgn tk fikir lagi hehe

6. Berapa perancangan anak yang anda mahu & nyatakan berapa girl & berapa boy?
same with my family
2 girl n 2 boys

7. Bagi yang sudah mempunyai anak lebih dari seorang...nyatakan berapa jarak beza umur anak anda?
anak = 1 ahaks tk perlu jawab ok

8. Untuk kelahiran anak anda yang akan datang....anda nak girl @ boy?nyatakan sebabnyer?
InsyaAllah kalo ada rezki nk boy pulak
sbb 1st dh girl

9. Ape ciri2 persamaan anda & anak Anda?
Kami perempuan,kami manja,kami comel,kami suke jalan2,kami suke bercakap
kami kuat,dan macam2 kami lagi la hehehe

10. Upload gambar anak anda untuk tontotan semua rakan blogger.

11. Tag seberapa ramai yang boleh untuk jawab tag ni:
ni yg aku paling suke sekali hahaha. ok kawan2 check ur name okies.

1.sarah
2.et
3.bedah
4.cik jeela
5.akma

dadidu...

2 comments:

eT said...

4. Darimana tercetus idea memberikan nama anak anda?
Antaranya majalah Pa&Ma,senarai dr kawan2 dan buku2 himpunan nama2 si comel.
--> ko tertinggal 1 tempat lg bai...database isis...huhuhu

miezaniera said...

ops ye la trtinggal pulak sumber tu hehehe cane mu leh ingt ni hehe

Sweet Family

Sweet Family
Blog Widget by LinkWithin
 

...::sweet mama::... Copyright 2009 Sweet Cupcake Designed by Ipietoon Blogger Template Image by Online Journal