Thursday, June 4, 2009

BabyIbu Giveaway: leanalittleshop.com

Merujuk kepada perkara di atas
entry kali ini ada berbau contest juga
and dis is my 3rd contest in Jun muahaha
tq to babyibu.blogspot.com
(click link utk join contest)
kerana bermurah hati menganjurkan contest ini
bersempena dengan ulangtahun kelahiran putera ibu Ammar yang pertama..
hepi besday Ammar..;D

Hadiah kali ini ditaja olehhh..
leanalittleshop.com
yang menawarkan pelbagai jenis
educational toy's for babies,toddlers and preschoolers.
setelah menjelajah ke leanalittleshop.com
hatiku terpaut dgn Pintoy Countegory nih..
memandangkan Qasrina dalam proses mengenal bentuk dan warna
aku rasa ia amat sesuai sekali kan kan

dan..

Antara New Product yang ada di leanalittleshop.com

Simple Dimple Colorful
Butterfly Activity Playgym/Playmat

rm69.90 only
rm 19.90 only

dan baaaaanyak lagi toys yang sgt menarik dan
sangat bagus untuk pembelajaran anak2..
apa tunggu lagi jom ramai2 kita terjah leanalittleshop.com.

ok lah..nk join gak?
pastikan anda memenuhi syarat2 ni ekh:
  • Add BabyIbu di blogroll/bloglist anda.
  • done.
  • Membuat review mengenai contest ini diblog anda dengan tajuk BabyIbu Giveaway: leanalittleshop.com (jangan lupa link balik ke entri ini).
  • done
  • Dalam entri anda, ceritakan mengenai leanalittleshop.com. Boleh tambah gambar atau sebagainya mengikut kreativiti anda. Entri boleh dalam English atau Malay.
  • done
  • Dalam entri itu pastikan anda mention dan link ke BabyIbu dan leanalittleshop.com (no link back will be disqualified).
  • done
  • Bila dah siap, tinggalkan komen di entri ini beserta dengan email address. Ini penting supaya Ibu tahu anda masuk contest ni. Dan ya..boleh hantar entri sebanyak mana yang anda hendak..hehe..
  • done lagi.
Apa yang pengting?
kerjasama..

hehehe bukanlah..apa yg penting ialah
Pemenang akan dipilih secara random
(maknanya sesapa pn leh menang..rezeki masing2 ok :D)

selamat mengarang..hehehe


2 comments:

e.l.i.s.s.m.i.e said...

byknya contest..x daya dah ni..huhuhu

miezaniera said...

hahaha nk wat camno..dayakan je la hihi

Sweet Family

Sweet Family
Blog Widget by LinkWithin
 

...::sweet mama::... Copyright 2009 Sweet Cupcake Designed by Ipietoon Blogger Template Image by Online Journal