Wednesday, June 24, 2009

::Hot Mama Contest::

22 jun 09 hingga 7 july 09
anjuran

semua syarat2 di bawah telahpun sy penuhi..
1. jd follower mummy qis
2. sila add banner di atas pada sidebar ye..
3. buat special entry utk contest ini dan sertakn sekali picture mommy dgn perot nye...
4. link kn blog mummy qis.
sila tinggalkn komen bila dh siapkn entry ye...
kalo ade yg tk penuh,mummy Qis tlg inform saya ye ;D
rupanye Qasrina tembam sbb ikut mama dia masa pregnnt kan dia
hahaha comei kan kan kan ;D
tak ingt la time ni dah bape bulan
yg penting saat bergelar mak buyung
adalah saat yang paling manis dlm hidupku..betui3..;D

sekian entry ku utk contest entah kali yg ke berapa
dalam bulan Jun ini hehehe

nota kaki:
TQ kepada mummy Qis sbb anjurkan contest yg menarik ini..
;D


7 comments:

e.l.i.s.s.m.i.e said...

syok2..kena buat ni :D bai, bak laa template psd tu :P hihihi

Zuhaini said...

cantik baju miezaniera time nih.. hihi..

oh, orang tak mengandung pun buleh masuk ya..? :) good luck!

eT said...

wahhh...kite xder simpan gambor mak yong la..hehe

mama uzma said...

hihi..
comey2....

cintaKusayangMu said...

hi mieza..mummy qis dh dtg melawat...ok, pas..smoga berjaya ye...

miezaniera said...

eliss : buat jgn tk buat..boleh2 nnti aku email ek..ko sediakan cek ok muahaha

zuhaini : ye ke..hehe tq tq..;D

et : tu la sape suh tk simpan,kan dh rugi ;(

mama uzma : tq so much ;D

mummy Qis : olrite tq mummy qis..

Abrahyn said...

ehhhh...comelnyer dia!!!

Sweet Family

Sweet Family
Blog Widget by LinkWithin
 

...::sweet mama::... Copyright 2009 Sweet Cupcake Designed by Ipietoon Blogger Template Image by Online Journal