Thursday, June 4, 2009

[Contest ]Father's Day




To mama_Tisya : Welcome to my blog..

Walaupun kawan2 opis ku cakap aku gile contest
tapi aku tak kisah
sbb aku tak susahkan sape2 pun kan
yang penting aku happy
dan happy dan happy selamanya hehe

ok lah contest kali ni adalah bersempena
Father's Day
mcm biasa aku dpt tau dari blog Mama_Aqish
kredit to Mama_Aqish sbb bgtau kt sume org
and also
kredit to mama_tisya sbb anjurkan contest yg simple dimple ini.
contest ni akn bermula pd 1 June-10 June 2009
keputusan akn diumumkn pd 11 June 2009

Jom layan..

No 1. Add blog MamaTisya di bloglist anda dan menjadi FOLLOWER MamaTisya serta upload banner FATHER'S DAY CONTEST ini di blog anda.
ya udah..

No.2. Buat entry khas ngan tajuk FATHER'S DAY CONTEST & upload gmbr anak anda bersama ayah/daddy/bapa/babah/walid/abi/papa masing2.

Sertakan perkara2 berikut:
*Nama ayah & anak
*Umur anak (tiada had umur utk contest ni)
citer la skit psl gmbr yg dipilih dan dh ada plan ke nk celebrates kt mn?(kalo ada sila nyatakan)

(P/s: hanya 1 gambar shj tp jika anda mempunyai ank lebih dr seorang so bole ltk lebih means kalo ank 2 org so 2gmbr dan seterus...)

ta da...

Nama Papa : Shahrul Amin b Alias
Nama Anak : Qasrina Batrisyia
Gambar ni diambil masa kami p jalan2 kat Morib
and time ni Qasrina baru baik demam panas.
Happy bila tengok dia senyum semula.
Ye la time demam tu kan dia nangissss jer..hmm..
Tak plan pun lagi nk celebrate kat mana.
Maybe celebrate kat kampung je kot hehehe

sekian.terima.kasih.

haaa senang je kan. NO slogan. NO question.
cuma upload gambor je..mudah kan
so apalagi jom kita ramai2 kasi meriah ini contest
bila lagi nk enteprame muka cik abg kt blog kan
hehehehe

2 comments:

eT said...

hmm..nnti nk kn amik gambo dulu nih...:P

miezaniera said...

amik amik..jgn tk amik..

Sweet Family

Sweet Family
Blog Widget by LinkWithin
 

...::sweet mama::... Copyright 2009 Sweet Cupcake Designed by Ipietoon Blogger Template Image by Online Journal