Tuesday, June 2, 2009

Langkah Pertama

Syukur Alhamdulillah
saat yang ku tunggu
kini hampir sampai ke penghujung
hehehe
tp entry kali ni tkde gambarnye
dek trlalu xcited punye pasal
sampai aku terlupa terus nk snap pic

umur Qasrina sehingga semalam ialah
10 bulan 4 minggu
lagi 2 hari cukup 11 bulan
b4 dis mmg dia dh boleh berdiri
cuma takut nk angkat kaki
tp malam tadi buat pertama kalinya
dia dh mulakan langkah nya pertama

aku punye terkejut sampai menjerit
sampai Qasrina pulak terkejut
pastu terus dia tknk buat dah
hahaha pape la aku ni kan kan kan

tapi takpe..sesungguhnya perasaan ku ketika ini
sgt happy dan lega dan bersyukur
tak sabar nk tgk dia jalan
mesti terkedek2 ngn bontot dia yg tembam tu
kekeke

sekian berita kali ini..

'sharing is caring..ahaks'
to u my little princess..mmuahh mmmuahh
gambar sekadar hiasan hehe..

5 comments:

Zuhaini said...

wah.. tahniah! harus capture itu! :) saya dulu time alia mula-mula belajar berjalan, asyik berkepit dengan hp je.. kejap2 snap.. kejap2 rakam video.. haha :)

e.l.i.s.s.m.i.e said...

alahai...awak mesti comel bila jalan...saya x sabar gak nak jalan..

xoxo,
Nuha

miela77 said...

salam....tahniah..mesti lepas nie seronok layan dia berlari lak...tak sabar nak tgu Baby Qis lak ... wah lama lagi tuh..

miezaniera said...

zuhaini :ye harus lah selepas ni sy pulak berkepit ngn hp..hehe ;)

Nuha : sabar ye..masa awak pasti akan tiba..hehe - Qasrina

miela : mekacih..;D pasni kurus la dok ligan dia berlari hehehe sabarrr..

eT said...

hehe..mesti xcited kan...

Sweet Family

Sweet Family
Blog Widget by LinkWithin
 

...::sweet mama::... Copyright 2009 Sweet Cupcake Designed by Ipietoon Blogger Template Image by Online Journal