Thursday, June 4, 2009

ZARA SHOPPE : FATHER'S DAY CONTEST

alright..my4th contest in June
lagi tema pasal FATHER'S DAY
aku ternampak contest ni kat website
Malaysian Online Baby Shops (MOBS)
di anjurkan oleh...

:: Z.A.R.A S.H.O.P.P.E ::

bermula dari 4/6 ~ 30/6/2009
harus click pada link di atas utk masuk ini contest ya..;D

ZARASHOPPE ni menjual
wallet / purse yang berjenama
seperti Louis Vuitten dan Gucci.
dan memandangkan aku pn dh lama tk tukar purse
jadi tetiba cam best pulak tgk wallet ni;

*NEW*LOUIS VUITTON DAMIER CANVAS POCHETTE PURSE

cantik kan kan kan?

ada macam2 lagi wallet/purse yg boleh dipilih
kat sana..sila la kawan2 ye menerjah ke blog
:: Z.A.R.A S.H.O.P.P.E ::

hehehe meh la kite tgk syarat2 contest pulak..


1~ follow ZARRA SHOPPE.
done.
2~ add ZARRA SHOPPE di bloglist/blogroll anda.
(penyertaan terbatal jika gagal berbuat demikian!)
done.
3~ review berkenaan ZARASHOPPE di blog anda dengan tajuk ZARA SHOPPE : FATHER'S DAY CONTEST (hanya title ini sahaja di terima)
done.
4~ upload gambar anda bersama ayah anda atau suami bersama anak serta ceritakan momen terindah anda/anak anda bersama ayah/suami anda!
(satu gambar sahaja diterima!)

tada...

moment terindah : ada byk tapi salah 1 nye ialah sewaktu menyambut birthday
bersama si kecil Qasrina..1st time celebrate dgn anak..
tiup lilin bersama (walaupun takde angin pn kuar dari mulut dia hehe)
bukan main suke lagi Qasrina dapat pakai topi tu..

5~ tinggalkan link berkenaan contest di entri ini beserta email address
done.
6~ keputusan pemenang akan di umumkan pada 1/7/2009
not yet la..hehe


yang beshnye contest kali ini kan
hadiah nye besh sgt tau
iaitu berupa...
Louis Vuitton DAMIER CANVAS WALLET
bernilai RM95

besh kan kan kan..

dan yang beshnye lagi kan..

7 entri terawal akan menerima hadiah misteri.

rase2 entry ku ini ade peluang utk dapat hadiah misteri tak?
pliz cik Zara..kite nk adiah misteri tu
hehe


jom semua cepat2 join sebelum terlewat..

Sweet Family

Sweet Family
Blog Widget by LinkWithin
 

...::sweet mama::... Copyright 2009 Sweet Cupcake Designed by Ipietoon Blogger Template Image by Online Journal