Wednesday, June 3, 2009

Kenangan BTN

Pas merayau2 kt blog eliss tadi
tetiba terasa seperti terpanggil utk mmbuat entry ni
rindu pada saat manis bergelar mak buyung
hahaha boleh ekh aku nk cite sejarah hari ni
harus lah boleh kan sbb kan ni blog aku
suke hati aku lah kan kan kan

kalo tak silap time ni aku tgh pregnant 6 bulan
seronok sgt sbb dapat bw Qasrina g btn skali
pasni anak aku kompem tkyah g btn dah
sbb aku dh wakilkan dia hahaha
lagi seronok sbb dapat p ngn member2
dpt lak 1 group ngn member gak
so sonok la kannn


btn aku dulu campur dengan u u lain
antaranya uia,ukm,ufo..hehe
pesertanya pulak terdiri drpd
programmer,pegawai sistem maklmt,doktor pun ada
arkitek,pereka grafik,oltroman,batman dan macam2 lagi la..

Antara aktiviti yang aku dibenarkan buat plak
selain solat berjemaah,ldk dan makan2
aku juga jadi pencatit masa utk peserta2 yang berlari hehe
tp aku tk ketinggalan nari poco2 dan *kepak2 ayam
(*tk ingt la pe nama tarian tu tp aku suke sgt lagu dia..sgt beshhh..)


k lah jom layan gambar kenangan ni nak?
jom laa...zassssss...

ceria je semua kan..

poyo je semua kan..kekeke

tempat tidur...

balik dr flying fox..eh betui ke nama dia flying fox..

air sungai yg mengalir..sejuk nyee....

hahaha comei tak comei tak?

katil dlm bilik..tp belah bawah je penuh..
belah atas kosong je..

Bersama jurulatih pak Basiron yg sporting..

curi2 amik gmbar dlm dewan..ahaks..

nak balik dah..

posing kat jambatan sementara tggu peserta lain buat flying fox..

sekian.. tima kasih kerana sudi berkongsi kenangan bersamaku..hihihi

3 comments:

e.l.i.s.s.m.i.e said...

aku pun dorm 4 a gak..yang ayam tu namanya chicken dance :D

eT said...

xaci p time pregnant...huhu

miezaniera said...

eliss :haaa ye la..chicken dance..hehe..kalo sape2 de lagu dia..bgtau ek..nakkk..

et : aci je la..

Sweet Family

Sweet Family
Blog Widget by LinkWithin
 

...::sweet mama::... Copyright 2009 Sweet Cupcake Designed by Ipietoon Blogger Template Image by Online Journal