Thursday, June 25, 2009

A Tutu For Qasrina Batrisyia

yezza..this is we call Tutu
jom kawan2 click kt sini S.I.N.I -My SUPERKIDS.NET
utk rebut this cute Tutu..


Qasrina layak untuk mendapat tutu ini kerana................
lagi beberapa hari sahaja puteriku yg comel ini
akan menyambut besdaynya yang pertama jadi
sangatlah berharap sekiranya dpt daku memakaikannya dengan
tutu yang sgt cantik dan cute itu..pastinye Qasrina akan kelihatan
lebih meriah dan cantik di hari jadinya nanti..dan lagi pasti dapatlah
Qasrina menjeleskan kawan2 nye yang lain hehehe ;D

pasti aku lah yang paling cun sekiranya tutu itu membaluti tubuh ku
(hehehe peraasan..perasan..)

yezza..done is done..
sape2 yg lom join tu jgn lupe join ye
click je kt link kt atas tu
ari ni last tau smpi kol 12pm
tq tu Nuha krn mmberitahuku secara tidak langsung
jd smntara mggu suamiku mnjemptku..
sempatlah kau menyiapkan entry ini..

check ya !!..
jgn lupa click sini S.I.N.I-TutuWorkshop
utk lebih byk tutu yg menarik..

4 comments:

mamadanish78 said...

tutu tu mmg sesuai sangat untuk Qasrina...
comel sangat...
mmg teringin nak tgk baby pakai cam tu...
good luck

eT said...

kite jumpa org pakai tutu kt pkns td..huahua

miezaniera said...

mamadanish : ye ke?hehe tq tq..;D

et : tu bukan tutu la et..tu titi ;P

ibu dania said...

sesweeeeiiii sungguh qasrina yg tomei ni pakai tutu ni..
dania i tk bleh join contest g... too small.... hikhik.. tapi kalau qasrina masuk final.. i will vote for u dear.... geram nyer tgk muka dia... agak nya dania cam tu yerk besar nnti...

Sweet Family

Sweet Family
Blog Widget by LinkWithin
 

...::sweet mama::... Copyright 2009 Sweet Cupcake Designed by Ipietoon Blogger Template Image by Online Journal