Thursday, August 5, 2010

5 tahun dah?

1 ogos 2005
Sedar tk sedar..rupa2 nya dh 5 tahun aku bergelumang dengan coding2 dan user2 di UiTM ni
dari sql ke oracle,
dr vb ke cfm,
dulu org cari cik baiduri sekarang dh puan baiduri..
dulu tkde staf skrg dh ada staf..muahaha
(aku : hello..isis..ye sy bercakap
user : erm..td sy bercakap dgn staf puan..
aku : yer..ok..)
dulu cuma ada kak kina,kak aisyah,kak mus,kak fida, haire, tuan zul,en zali, en napi dan kak nor je as a big boss dlm unit isis ni
tapi sekrang isis dah jadi sims
sims pulak ada 3 lagi anak (hea-hep-intake) yg dh besar2 juga
sims-HEA aje dh ada bakat2 baru
mira,ira,et,masita,kama,ROS
yg masih kekal aku dan haire dan en zali aje
yg tu baru hea..kalo nk sebut yg hep dan intake kang korang bosan lak
huhuhu sedih tk..org lain sume dh tukar/naik pangkat
aku je dok kt takuk lama lagi
bila la bos nk bg aku tukar
umah dah ada
mak ayah pulak semakin meningkat usia
mmg seronok kerja kt sini
byk cabaran..hari2 ade je masalh baru yg kene selesaikan
dgn akal yg waras...

alamak..sok sambung..dh kol 5..

haa lg 1..
dulu rajin buat ot..skrg sharp kol 5 mesti balik
babai..sambung esok daa..

7 comments:

eT said...

tambah lagi 8 bulan aku pon cukup 5 tahun gaks...huhuhu

army4war said...

3 ogos lepas genap setahun dah hehehe...

iera said...

dah tua rupenye kak bai..wakakaa..

k.mus said...

sabor la ye bai.. ade rezeki tu. Akak lepas 10 thn baru dpt kuar dr tmpat bertapa tu hahahahha. Sampai org dah jemu (org dah x nak lg la tu) :P

miezaniera said...

et : lamanye lagi nk pencen kan kan
mira : ko lagi la..org dh lepak2 kt umah nnti, ko masih ne bgn awal dtg opis hehe
iera : bukan tua la iera,senior ok muahaha
kak mus : tu la kak mus,habis madu sepah pun dibuang kan kan

roszz said...

nama den xde..baru gaks..huaahuaa

miezaniera said...

sory ros..dh tambah hehehe

Sweet Family

Sweet Family
Blog Widget by LinkWithin
 

...::sweet mama::... Copyright 2009 Sweet Cupcake Designed by Ipietoon Blogger Template Image by Online Journal