Monday, August 16, 2010

Workstation sape kah ini..

sory zue : aku pinjam tajuk yg patutnye ko letak kt blog ko tp sbb ko tk letak maka aku ketakkan lah di blog aku aci tak hehehe
korang dah baca blog aizumie?
kalo lom p bada dulu..pastu mai sini balik
tp kalo tknk p pn tkpe
stay ke kt sini muahahaha


sapakah yg tamak? hahaha aku tk bersalah
kalo aku bersalah,dh lama polis tgkp aku ok...peace!!

aku dh ckp aku org teknikal
bagi la bape byk pc kt aku..sume aku terima
tapi
tolong la jgn suh aku brcakap kt microfon
mmg paling aku tk suke
kalo leh ckp kt talipon pn aku tak nak huhuhu
aku brcakap kt skype je or email
nk ckp depan2 org ramai ni...ishhhh tk boleh la...
seram sejuk je jadinye hehehe

14 comments:

eT said...

sape soh ko cakap kt microfon haa?...cakap2....

army4war said...

alaa.. tak bg gambar WS org.. tak de cable transfer hehehehe

eT said...

ws i nak x?hehe

miezaniera said...

et : sapa lagi kalo bukan org2 yg duk meeting malam2...kadang2 ada mic..kdg2 tkde mic...huhuhu

mira : tu la sape suh tk bagi hahaha pdn muka hahaha

miezaniera said...

et: kalo ada bg je la..i terima je hehe

k.mus said...

org isis mmg gilo kuasa dr yg senior dolu2 pun same je.. dr bos sampai ke anak buah... pakai pc x cukup 1.. baik ngaku betul tak.. hahahha

miezaniera said...

kak mus : muahahaha salahkan ku jgn salahkan ku..salahkan senior2 mu itu hahaha..sy kan anak buah senang mendengar kata..hehe

Anip™ said...

hahah..mcm2..asal xnk.hmm..plik

miezaniera said...

anip : sbb tk pandai nk susun kata...kalo suh merapu boleh la..tp kalo nk suh komen or bg nasihat..haha mmg tk dapek la hehe

Kancilbiru said...

haishh bila turn kami pulak haih...

miezaniera said...

niza : korang ne tggu lagi 10 tahun hahaha jgn mareee..

Sarah Syazwani said...

huiyoo..pelbagai size monitor..pasni bape inci pulak

miezaniera said...

sarah : pasni size yg kt panggung wayang tu muahahaha

aizuemi said...

sy ske ws sy.. sbb nk bc toad sgt best.. hahahha~

Sweet Family

Sweet Family
Blog Widget by LinkWithin
 

...::sweet mama::... Copyright 2009 Sweet Cupcake Designed by Ipietoon Blogger Template Image by Online Journal