Thursday, August 26, 2010

Khabar dari kampung


this post is auto published
time ni Insyaallah aku sudah pun selamat berada di rumah mertuaku
bese la 1stday besenye mesti bermalam di rumah mertua dulu
sbb jumpa umah mertua dulu
umah aku ne jalan depan lagi dalam 20 minit lagi
so ne la ikut cakap suami kan
kang tk masuk syurga pulak
esok petang nya barulah kami akan bermalam di rumah mak abah

so berjumpa lagi kita di mggu hadapan yer
selamat berpuasa
dan selamat berbuka bersama keluarga
bagi yg pulang ke kg
aku percaya sempena cuti pnjng ni
ramai org balik kampung kan kan kan

ooooo balik kampung..
ooooo balik kampung....


4 comments:

army4war said...

apa motif si bam bam tu punya gambar kak bai?? walau pun cumel tetap diragui motif gambar tu dengan tajuk n3 hahahaha

Maryam Fatanah said...

Kak Bai !!!!

Tiba2 rndu ngn qas pulak...comel la bambam pakai telekung

Live. Love. Laugh. said...

erm dah balik kampung? awalnya?

btw, saya dah bukak tempat baru utk blog world saya...singgah2 lah kalau ada masa ye...

miezaniera said...

mira : motif - balik kg ni ingt nk cari telekung raya utk Qasrina hehe

M : hehe rindu yer? meh la umah akak bw buah tgn sekali ye kekeke

live.love.laugh : balik kejap je..mggu depan baru start cuti raya hehe ok Insyaallah..

Sweet Family

Sweet Family
Blog Widget by LinkWithin
 

...::sweet mama::... Copyright 2009 Sweet Cupcake Designed by Ipietoon Blogger Template Image by Online Journal