Tuesday, August 17, 2010

Dapat layanan VIP?






hahaha mestilah dapat
siap dpt no cantik lagi
sila jeles ok....

kol 9 pagi si mira damira msg bgtau dia baru bgn
(apa la anak dara bgn lambat huhuhu)
tkpe la kebetulan Qasrina bam bam pn baru bangun
so terus aku mandikan dia,pakai kan baju comel2
then kol 9.40 mira damira pn sampai
terus amik cik masrul farihan pulak
anak dara ni pn bgn lambat gak kot hehehe


sampai PKNS dah kol 10 lebih
form tk isi lagi,gmbr tk amik lagi, ic tk potostat lagi haissh...
ikutkan kt pejabat imigresen tu mmg ada tmpat amik gmbor
tp masalahnye tkde utk baby
masalahnye aku ada baby
jd trpaksa la amik kt kedai gmbr kt tgkt G tu dulu
alang2 dh amik gmbor kt situ, aku paksa sume org yg tkde gmbr lagi
amik gmbr sekali..so nnti sng sume dh ada
mesti org kedai gmbr tu pelik nape la budak2 ni sibuk nk isi borang kt dlm kedai dia
macam la tkde tmpt lain nk isi kan hehehe
ada kitorang kisah...

setel amik gmbr terus naik tgkt 2
pejabat imigresen di sebelah kiri anda
lagak seperti pencuri
tanpa pandang kiri kanan
terus masuk dlm bilik vip
masing2 amik tempat kt sofa yg empuk itu
org lain berpanasan menunggu kt luar
si mira dgn muka tk malu nye slamber je buat bising kt pejabat orang
hahaha kitorang tukang gelak je hehehe
nasib baik en hubby dh tolong amikkan nombor
kalo tk mmg melepas la kami nk buat passport ari trsebut
pasal kol 9 pagi no dah sold out
betapa ramainye org nk wat passport
ish ish ish byk tul duit diorang ni asyik g obersea jer...

gmbr ni je yg aku ada
ni pun curik dr facebook maro
lain2 gmbr sume dlm ipad maro
sy ada kawan
nama dia maro
maro ada ipad
hehehe

dlm kol 12 kami semua berjaya mendapatkan resit tersebut sperti di atas
terima kepada semua officer yg telah bertungkuslumus
menyiapkan passport kami
jasa anda semua sgt kami hargai
terutama sekali en ShahRul AMin
i love u lah...muaahhh muaahhh..;D



12 comments:

army4war said...

bestnye buat bising kat opis org tue.. slalu wat bising kat opis sendri je hahaha... lain kali i nk g obesi.. i roger u ek nk duduk kat kerusi empuk lg hahaha...

*klaka teringat dok berlumba2 dengan qasrina nak cop jari hahahaha...

eT said...

xsuka2...korang xtunggu aku...aku dah cakap tunggu...xmo gaks...mennnciiiiii!!!!!!
malas wat passport...padan muka aku...

miezaniera said...

mira : a`a la mira..lupe lak nk snap gmbr budam tembam tu dok sibuk nk cop jari kan hehe u nk rojer i yer..bley..bley blah hahaha

miezaniera said...

et : jgn la menci2...bulan pose ni tk baik menci2 tau...

k.mus said...

ooo korang gi nak gi terbang2 ye.. nak terbang ke mana tu..

Kancilbiru said...

whatt??? maro ada ipad...maroooo.... i lap u...hahah dan dan...

miezaniera said...

kak mus : nk terbang ke langit tinggi hehe

niza : hahaha p la lap dia..dia mesti suke huhuhu

k.mus said...

tak pe la korang gi la terbang dulu ye... nanti bulan 11 akak lak nak terbang cam korang gak he3x (dibwh tajaan tauuuu, nak guna ayat bai "sila jeless ok" cume bawa duet nak gi shopping aje huye.. huye.. huye..) :P

Sricahaya said...

ni mesti nak jalan raya naik kapal terbang ni...hihihi syokkknyaaa

miezaniera said...

k mus : i jeles tau..ne aci dpt tajaan..nk jugak..kak mus nk g mana?

sricahaya : naik kapal pas raya..raya kt kg je..tkde airport pun kt kg hehehe

k.mus said...

ikot student gi Ins.Tek.Bandung.. so jejalan ke bandung la dan terus ke solo.. dah ade org taje kita pun gi je lerr.. :)

HaiRe said...

bam bam tu nanti tak payah ikut la... suruh dia jaga student plak... kena bam bam boom la semua student tu ngan bam bam...

Sweet Family

Sweet Family
Blog Widget by LinkWithin
 

...::sweet mama::... Copyright 2009 Sweet Cupcake Designed by Ipietoon Blogger Template Image by Online Journal