Wednesday, August 4, 2010

BE from Nuffnang..yeahh


Syukur Alhamdulillah..rezeki nak sambut Ramadhan
rasenye ni bukan lah first time aku dpt Buffered Earnings dr Nuffnang
tapi seyesly aku tk pandai nk tgk kt mana huhuhu

tapi ari ni dah pandai..thanks mira, et mmberi tunjuk ajar kpd hamba yg lemah ini
so

Buffered Earnings

Campaign NameBlogCTR
Bonus
Current EarningCTR
Mastercard MMS LBsweet mama+RMxRM x6.78%
Nokia Messaging E5 LBsweet mama+RMxRM x5%




Jadi kawan2 yg disayangi..sudi2 kan lah click iklan MAstercard dan Nokia E5 kt blog
saya ni yer..terima kasih daun keladi, dtg lagi..;D

3 comments:

eT said...

xpernah lg tgk harga X..hehe...
apakah X?

Kancilbiru said...

wahhh pakcik kayo..ek makcik...silap...tapi bai, BE ni tak memerlukan orang click. ko kena berusaha menaikkan traffik supaya BE tu membiak dengan jayanya..

sekian kata 2 dari ku...:P

miezaniera said...

et : sekarang dh pernah kan? hehehe tny pakcik google hehe

kancilbiru : ooo mcm tu ker..tak tau pulak..thanks ye bgtau..ko mesti byk ilmu psl nuffnangs ni kan hehe

Sweet Family

Sweet Family
Blog Widget by LinkWithin
 

...::sweet mama::... Copyright 2009 Sweet Cupcake Designed by Ipietoon Blogger Template Image by Online Journal