Thursday, October 28, 2010

Contest Gambar percutian yangmenarik lagi tertarik



anjuran Kojah until 5 nov 2010
hadiahnya??kebaya cantik meletops dari bandungggggggggg
(belum jahit lagik) + fridge magnet bandung...
kalau lelaki yang menang,
anda boleh pilih sama ada nak kebaya atau t'shirt bandung...
meletop kan adiah dia huhuhu meh join ramai2 k..


dan..
gmbr yg aku rasa paaaling aku suke..hehehe

lokasi percutian : Padang, Bukit Tinggi, Indonesia

sampai2 jer, selepas minum pagi,
kami di bawa ke Rumah Minangkabau atau Rumah Gadang
gambar ni pula diambil semasa kami sedang
bergaya ngn baju kahwin orang Minang
ingtkn free sekali kena bayar daa..melayang 75000 rupiah

suke gmbr ni sebab...
kitorang tgh buat aksi :
1..2..3..terbanggggg...hehehe
jarang kitorang nk berposing mcm ni
dgn pakaian macam tu pulak
suami masing2 sume geleng kepala je tgk aksi bini2 masing2 hehehe
happening sgt rasenye..
seronok bercuti ngn kawan2 yg sekepala hehehe


walaupn cik Kojah tk suruh tag
tapi aku nk tag juge budak2 senget kt opis aku utk join contest ni hehe
mira
et
zue
sarah



5 comments:

eT said...

ayooo...memandai jek tag yer...nnti kite carik gambar yg best...hehe
tp kite sume gambar skema...
boh gambar yg sama ngan bai aci ker??muahaha...

miezaniera said...

hehehe aci2..tp kalo menang ne kongsi hadiah la hehehe

Farihan said...

kenapa nama aku xder pun

EiJa ZaQuaN said...

Gudluck..eija pun ade try pakai baju pengantin minang ni..tp picture byk dlm camera adik ipar..huhu..

kojah said...

thanks

Sweet Family

Sweet Family
Blog Widget by LinkWithin
 

...::sweet mama::... Copyright 2009 Sweet Cupcake Designed by Ipietoon Blogger Template Image by Online Journal